2777
2789

میدونستم قبلا یه نامه به خدا نوشتم و گذاشتم لای قران چون چندبار که قران خوندم چشمم خورد به نامه ولی هیچ وقت نخوندمش حتی یادم نبود کی نامه رو نوشتم تا این 1ساعت پیش رفتم نامه رو از لای  قرآن  بین سوره یوسف دراوردمو خوندم از خدا یه پسر سالمو صالح خواسته بودم و چیزی که برام جالب بود تاریخ نوشتن نامه بود 27بهمن 1395نامه رو نوشته بودم و جالبیش این بود که من دقیقا سال بعدش یعنی بهمن96باردارشدم 30بهمن 96آزمایش دادم فهمیدم باردارم بچه مم پسر بود  ولی سقط شد 

ای کاش تو نامه م از خداوند میخواستم که سالم به دنیا بیاد 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ،شاید صلاح نبوده. شاید نطفه ضعیف بوده و باید قویتر باشه

ناامید نباش، ان شاالله خدا حاجتتو برآورده بخیر میکنه

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

منم به امام زمان نامه نوشتم گذاشتم لای قران منتظرم حاجتم روا بشه.😔انشالا شما هم حاجتروا شی عزیزم

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله
سلام ،شاید صلاح نبوده. شاید نطفه ضعیف بوده و باید قویتر باشه ناامید نباش، ان شاالله خدا حاجتتو برآو ...

سالم بود بچه م سهل انگاری خودم باعث شد بچه مو از دست بدم بخاطر یبوست شدید ،بخاطر عفونت یا هردلیل دیگه ای که نرفتم دنبال درمانش باعث پاره شدن کیسه آبم شد 

میدونم که مقصر خودمم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
منم به امام زمان نامه نوشتم گذاشتم لای قران منتظرم حاجتم روا بشه.😔انشالا شما هم حاجتروا شی عزیزم

انشاءالله حاجت روا میشی به حق امام زمان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاءالله حاجت روا میشی به حق امام زمان

حالا الان که بارداری خودتو ناراحت نکن 

گذشته ها گذشته 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
حالا الان که بارداری خودتو ناراحت نکن  گذشته ها گذشته

این تیکر برای پسرم بود که 14روز پیش سقط شده هنوز دلم نیومده برش دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سالم بود بچه م سهل انگاری خودم باعث شد بچه مو از دست بدم بخاطر یبوست شدید ،بخاطر عفونت یا هردلیل دیگ ...

یبوست و عفونت رو درمان کن، یبوست ام الامراضه. بعد ان شاالله موفق میشی اینبار

سوره و ذکر و دعاهم برای حفظش و سلامتش بخون

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
این تیکر برای پسرم بود که 14روز پیش سقط شده هنوز دلم نیومده برش دارم

ای وای واقعا متاسفم 

ان شاالله خدا یه فرزند سالمو صالح بهت بده 

برا منم دعا کن منتظرم 

الان 22روز امپول اچ سی جی زدم ولی پری نیومده 

نمیدونم باردارم یا نه نرفتم ازمایش 😖😖

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
ای وای واقعا متاسفم  ان شاالله خدا یه فرزند سالمو صالح بهت بده  برا منم دعا کن منتظرم&nb ...

انشاءالله خدا به حق این شبا و روزای عزیز یه بچه سالمو صالح هرچی زودتربهت بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40