2777
2789
من پر یخچالم گوجه سبزه  

من یخچالم پر گوجه سبزه

تکرار کن عزیزم؟

مشکل گرامری داری😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
یعنی عاشقتم که کلا بیخیال دنیایی😂😂 حالا چرا گفتی امروز حوصله نداری؟؟

احتمالا بخاطر عادت 😅😅😅😜😜😜

خوبم بابا 😘😘😘

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جواب سلام هیچ مردی رو هم نمیدادم چه برسه به ازدواج و بقیه چرتو پرتا.زندگیمو غیر از بابامو برادرم عاری از هر مردی میکردم.یه رشته درست حسابی میخوندم و هدفم فقط درس خوندن میشد.برای ادامه تحصیلم میرفتم خارج.از همون دوران چندتا هنر و تخصص یاد میگرفتم.نمازامم میخوندم مثل ادم.افسوس که دیگه برای همه ی این کارا دیر شده گذشته هم برنمیگرده

به یکسال قبل با کسی که دوسم داشت ازدواج میکردم و هیچ وقت به همسر لعنتیم جواب مثبت نمیدادم، شاید اینجوری  کنار پدرم بودم، شاید از دستش نمیدادم... لعنت به این سال 96که اینقد درد گذاشت روی دلم😢😢😢

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢
من جواب سلام هیچ مردی رو هم نمیدادم چه برسه به ازدواج و بقیه چرتو پرتا.زندگیمو غیر از بابامو برادرم ...

افسووووس ..... 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
احساس صمیمیت بیش از حد کردم..خخخخ

اصفهانیَتت زد بیرون😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک