از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من جواب سلام هیچ مردی رو هم نمیدادم چه برسه به ازدواج و بقیه چرتو پرتا.زندگیمو غیر از بابامو برادرم عاری از هر مردی میکردم.یه رشته درست حسابی میخوندم و هدفم فقط درس خوندن میشد.برای ادامه تحصیلم میرفتم خارج.از همون دوران چندتا هنر و تخصص یاد میگرفتم.نمازامم میخوندم مثل ادم.افسوس که دیگه برای همه ی این کارا دیر شده گذشته هم برنمیگرده
به یکسال قبل با کسی که دوسم داشت ازدواج میکردم و هیچ وقت به همسر لعنتیم جواب مثبت نمیدادم، شاید اینجوری کنار پدرم بودم، شاید از دستش نمیدادم... لعنت به این سال 96که اینقد درد گذاشت روی دلم😢😢😢
گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک