2789
عنوان

ام اس

92 بازدید | 13 پست

سلام میشه کسی که تجربه و علمشو داره راهنماییم کنه🙏🏻

من ۲۹ سالمه ۳/۴ هفته پیش گزگز و سوزن شدن دست و پا به صورت یکطرفه(چپ)گرفتم و بعد ۲/۳ روز خوب شد دوباره چند روزی هست این علائم برگشته که گاهی دوتا پاهامو درگیر میکنه و ضعف در پا و گاهی دست دارم ولی بی حس نمیشه،و دیشبم بی حالی شدید و تهوع گرفتم که همه این علائم بدجور نگرانم میکنه که ام اس باشه،چون خیلی نزدیکه،ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره در اختیارم بزاره

یکی از اشناهامون ام اس داشت خیلی دکتر رفت خوب نشد آخر سر ولیچر نشین شد یه دکتر طب سنتی گفته بود روغن مایع و جامد کارخانه ای نخور فقط روغن دنبه و زیتون و روغن محلی استفاده کن

واقعا خوب شده دیگه رو ویلچر نیست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این چیزا شوخی برداره؟برو دکتر پیگیری کن خواهر منفقط میدونم اگه زود تشخیص بدی میشه کنترل کرد

چند روز پیش رفتم دکتر داخلی وقتی علائم رو گفتم گفت بعید میدونم فقط بهم چند تا قرص عصب داد و امپول رفع التهاب زد

نه نه داخلی نه مغز و اعصابلطفا

خیلی میترسم😞

من خیلی وقت بود نی نی سایت نیومده بودم الان اومد تاپیک قبلمو خوندم متوجه شدم چند سال پیش دقیقا سمت چپم گزگز میکرده و همون دوران ام ار ای دادم چیزی نبوده

ولی الان نمیدونم چرا اینجوریم میترسم از جواب ام ار ای

خیلی میترسم😞من خیلی وقت بود نی نی سایت نیومده بودم الان اومد تاپیک قبلمو خوندم متوجه شدم چند سال پی ...

خیالت راحت میشه گلم.برو

و نترس میشه کنترل کرد با دارو

شاید تو یه دنیای دیگه..خودمو زندگی کنم💔

چند روز پیش رفتم دکتر داخلی وقتی علائم رو گفتم گفت بعید میدونم فقط بهم چند تا قرص عصب داد و امپول رف ...

دکتر داخلی آخه چه ربطی داره به این علائم؟

واقعا دارید با زندکی خودتون بازی میکنید

شما باید برید پیش دکتر نورولوژیست مغز و اعصاب...

خودتون ازش درخواست تست ژوری کنید، نوار عصب و عضله درخواست کنید و مهمتر از همه که ام اس رو مشخص میکنه: این سه تا ام آر آی هست که باید رنگی و با تزریق انجام بشه

ام آر آی مغز و گردن و کمر

تاکید میکنم، شما خودتون حتتتما باید درخواست کنید و اصرار کنید به دکتر..بیشتر دکترا حدسیات در مورد ام اس رو رد میکنن...

زودتر اقدام کنید تا دیر نشده..

چون ام اس یه مریضی خود ایمنی هست، ینی بدن، خودش، خودشو تخریب میکنه، از اعصابِ مرکزی که نخاع هست شروع میشه تخریب،

تا تخریب به جاهای حساس نرسید عجله کنید...

ولی استرس و تلقین هم نداشته باشین رو خودتون...

فقط اقدام کنید به این کارایی که گفتم...راهش همینه

دکتر داخلی آخه چه ربطی داره به این علائم؟واقعا دارید با زندکی خودتون بازی میکنیدشما باید برید پیش دک ...

دقیقا نمیدونستم کدوم کاربریتو تگ کنم!

انقد با دروغ خودتو پنهون کردی که حتی دستم به تگ کردنت نرفت

بهرحال

سورپرایز شدم آقای مورچه..رل زدنت مبارک.

۳ تا ام ار ای؟؟مگه فقط ام ار ای از سر نیست؟

مشکلات خود ایمنی، شاخه های خیلی زیادی داره، مثلا شما شاید ام اس نداشته باسید یه مشکل دیگه مثل لوپوس داشته باشید...

با این تصویر برداریها، زائده نخاعی رو پیدذ میکنن و بررسیش میکنن که از کدوم نوع هست..

ایشالا که مشکلی نباشه.

مشکلات خود ایمنی، شاخه های خیلی زیادی داره، مثلا شما شاید ام اس نداشته باسید یه مشکل دیگه مثل لوپوس ...

آره لایکارو بردار

از گذشته دوری کن

کار خوبی میکنی!

من دیسک کمر و گردنم دارم و این مدت گردن درد و حالت کوفتگی داشتم ممکنه از اون باشه؟

بله ، احتمال داره که دیسکتون، روی کانال نخاعی تاثیر گذاشته باشه و باعثِ تنگیِ کانال نخاعی شده باشه