2777
2789
عنوان

خيلي ناراحتم 😔ميشه بياين

254 بازدید | 11 پست

امروز صبح خواب بد ديدم بعد تاپيك زدم خانما گفتن تعبير خوبي داره ولي يه مرد بيشعور اومد گفت اتفاق ميفته 

انقد عصبي شدم خيلي ناراحتم 

😨😨دلم ميخواد كلي فحشش بدم 😬😬

دست من سوي خداست🙏دوستان براي حاجت رواييم صلوات بفرستين لطفا❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب صبح تعبیر نداره عزیزم راحت باش 

البته تاپیک قبلی ندیدم و نمیدونم خوابت چیه اما اول برای آب روان تعریف کن عزیزم ایشالله خیره

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
هروقت خواب دیدی حالا هرچی خودت سریع خوب تعبیرش کن تعبیر کردن به خوبی خیلی تاثیر داره

مرسي عزيزم 😘اره خودمم ميدونم ولي فقط خواستم اروم بشم نميدونستم يه بيشعور از رَآه ميرسه 

به دلت بد راه نده ان شالله خیره

حالا خودتم ک میگی مرد بیشعور فکرشو نکن

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
مرسي عزيزم 😘اره خودمم ميدونم ولي فقط خواستم اروم بشم نميدونستم يه بيشعور از رَآه ميرسه 

خواب رو وقتی دیدی به هیچکس تعریف نکن مخصوصا خواب بد همیشه به اب بگو خوابتو و خودتم بگو خیره 

تا خدا با من است زمانه با من است .

خواب ديدم كسي مرده و من دارم گريه ميكنم

چون شنيده بودم تعبيرش عمر طولانيه براي همين گفتم بپرسم كه همه خوب تعبير كردن 

اخه خيلي رو اون ادم حساسم دست خودم نيست😔

خواب رو وقتی دیدی به هیچکس تعریف نکن مخصوصا خواب بد همیشه به اب بگو خوابتو و خودتم بگو خیره 

هيچوقت تعريف نميكردم ولي چون شنيده بودم تعبيرش خوبه گفتم بپرسم