پزشک_آینده مدیر استارتر عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 1040 عنوان بورسیه 124 بازدید | 15 پست بچه ها رو سوابق دبیرستانم حساب نکنین افتضاحه افتضاحولی میشه فقط رو نمرات بالای تو دانشگاه و... بورسیه گرفته؟ به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤) 1405/04/02 | 01:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منه_قوی83 عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 10879 اره وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️
پزشک_آینده مدیر استارتر عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 1040 اره واسه همه کشورا میشه؟آخه من میخوام برم چین🥲نمیدونم میشه یا نه؟ به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤)
پزشک_آینده مدیر استارتر عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 1040 برای مهاجرت ؟ آره به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤)
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 26670 آره بستگی به کشور مقصد داره مثلا ایتالیا واسش مهم نی. اما امریکا رزومه تحصیلی مهمه
پزشک_آینده مدیر استارتر عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 1040 بستگی به کشور مقصد داره مثلا ایتالیا واسش مهم نی. اما امریکا رزومه تحصیلی مهمه ن میخوام برم چین یا کرهاون چی؟ به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤)
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 26670 ن میخوام برم چین یا کرهاون چی؟ چین بورسیه خاصی نداره نهایت دانشگاهت رایگان کنه مگه برای مقاطع دکترا بری
پزشک_آینده مدیر استارتر عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 1040 چین بورسیه خاصی نداره نهایت دانشگاهت رایگان کنه مگه برای مقاطع دکترا بری هزینه شخصی زندگی و اقامت چی؟باید کار کنیم؟ به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤)
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 26670 هزینه شخصی زندگی و اقامت چی؟باید کار کنیم؟ اجازه کار نداری چندساعت در هفته اجازه داری که خیلی کمه هزینه هات درنمیاد چین مقصد پولداراست
پزشک_آینده مدیر استارتر عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 1040 اجازه کار نداری چندساعت در هفته اجازه داری که خیلی کمه هزینه هات درنمیاد چین مقصد پولداراست پس این بورسیه فول فاند چیه میگن؟ماهانه ۳هزار یوان میدن خیالت راحته عزیزم اینم توضیح میدی؟ به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤)
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 26670 پس این بورسیه فول فاند چیه میگن؟ماهانه ۳هزار یوان میدن خیالت راحته عزیزم اینم توضیح میدی؟ فول فاند بله یعنی کل هزینه زندگی و دانشگاه کاور میشه اما برای مقاطع دکترا تو چین شنیدم هست نه مثلا لیسانس یا پزشکی و...
پزشک_آینده مدیر استارتر عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 1040 فول فاند بله یعنی کل هزینه زندگی و دانشگاه کاور میشه اما برای مقاطع دکترا تو چین شنیدم هست نه مثلا ل ... آها ینی رشته پزشکی یا دارو و اینا نمیشه؟کدوم رشته مقطع دکتری داره برم؟ (چون متوجه نشدم ) :(بعد بگید کدومش بهتره به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤)
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 26670 آها ینی رشته پزشکی یا دارو و اینا نمیشه؟کدوم رشته مقطع دکتری داره برم؟ (چون متوجه نشدم ) :(بعد بگید ... همه رشته ها مقطع دکترا دارن خب
ماهی_قرمز_شب_عید عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 4168 رشته های علوم تجربی بورسیه فول فاند ندارنتو چین نمیتونی با ویزای دانشجویی تصلا کار کنی برا مهاجرت کم کم ۸۰۰ میلیون سرمایه اولیه نیازه «دندان به جگر بگذار یک گام دگر باقیست / این ظرف هلاهل را یک جام دگر باقیست»