2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه منظورت شک و ایناس اره

شرایطش نداشتم به خود مولا متوسل شدم شفام بده ،خداروشکر الان تقریبا خوبم ولی دیگه دین آدم مثل قبل نمیشه...

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀یا درست میشه یا تموم میشه🙃ولی دیگه کسی رو نمیتونم قدر تو دوست داشته باشم❤️🩹

خیلیا هستند

من فکر میکنم بخاطر شرایط جامعه مون تشدید شده

اینجا کلا همه چی با مذهب یعنی بهتر بگم مذهب نمایی خلاصه میشه

من خودم کلی ترس و افکار مزاحم دارم

همش احساس گناه دارم

یک بار خواستم چادر سر نکنم مادر گفت میخوای بهت تجاوز بشی، لباس وسط خیابون پاره میشه، ابرمون میره و...

من همش میترسم و از خودم متنفرم

من فکر میکنم بخاطر شرایط جامعه مون تشدید شده اینجا کلا همه چی با مذهب یعنی بهتر بگم مذهب نمایی خلاصه ...

باورهای غلط نهادینه شده در وجودمون .کم کم با مطالعه وتفکر بایستی این خرافات رو از میان برد

عاشق طبیعت

باورهای غلط نهادینه شده در وجودمون .کم کم با مطالعه وتفکر بایستی این خرافات رو از میان برد

یعنی میشه یه روز خوب ببینیم تو سرزمین مون

من فکر میکنم خیلی از خانمها هم دچارش میشم و خب بدون درمان چون حتی ترس از درمان دارن، به بچه هاشون انتقال میدن

واقعا من مامانم اجازه نمیده میگه ابرومون میره بهت میگن دیوونه

عزیزم اگر واقعا اذیتید باید حتما برید روان پزشک ماهر، با روان شناس و مشاوره حل نمیشه. الان خیلی ها بخاطر مشکلات مختلف دارو مصرف میکنند چرا باید همچین طرز تفکری هنوز باشه. بعداً اگر مادرتون خیلی حساسه دارو مصرف کنید به کسی نگید مگر قراره دارو که می خوریم به دیگران بگیم.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز