2821
2789
عنوان

دلم گرفته امام حسین 🖤

33 بازدید | 0 پست

امام حسین من هیچ پناهی جز اول خدا وتو نداشتم

میدونی هرسال این موقع ها چقد خودمو میکشتم ک ب روضه و مداحیت برسم تا باهات حرف بزنم ، زندگیم انقد بهم ریخته ک نای حرف زدنم ندارم اقا ، قربون مظلومیتت برم اقاجان ، مظلومانه و بی پناهانه نابودم کردن ، امام حسین من خیلی حالم بده اصلا نمیتونم حرف بزنم ، تو خریدار زیاد داری ولی من جز تو کسیو ندارم ، حتی دیگ نمیخوام اصرار کنم منو ببینی ،چون از نفس افتادم اقا ، شرمنده ام ، قلبم تیکه پاره شده ، میدونم نوکر خوبی برات نبودم ، ولی تو اقای خوبی برای من بودی همیشه از نفس افتادم ، بی پناه شدم ای پناه عالمیان ، منو میخری امشب ؟ شرمنده ام اقا کمکم کن هرجور ک بنفعمه ، ن اصرار میکنم ن عجله ولی جان رقیع ات دست خالی از خونت رهام نکن ، من مثل علی اصغرت طاقتم طاق شده ، من مثل رقیه ات اذیت کردن ، ای مرد ترین مرد جهان نشد امسال بیام هیتت حالم بده ، اگ قبول کردی عزاداریمو بهم نشون بده اقاجان ، جان ربابت ولم نکن اقا ،موهای سرم سفید شدن ، جونم ب لب رسیده ، غیرت الله ، اقا قسمت میدم ب عباست قسمت میدم ب مادرت زهرا ، قسمت میدم ب پدرت اقام امیرالمومنین حالم بده ولم نکن امشب با اینک خوب عزاداری نکردم ،نوکر مخلص نبودم ، اما میدونم ۴ تا حرف دلی باهات زدم ، خودت میدونی چی دارم میکشم ، سال دیگ حالم خوب شده باشه اقا جان ، تکلیفم مشخص شده باشه ، قربونت برم حسین جاااااااااااااااانمممممممم🖤♥❤️

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز