2777
2789
عنوان

بی بی چک دقیقا چند روز بعد از نزدیکی نشون میده؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 105517 بازدید | 52 پست

من این ماه همین کارو کردم چون اولین اقدامم بود و ترشحات تخمک گذاریم زیاد بود چند روز بعد نزدیکی هی مرتب بی بی چک گرفتم و منفی بود و اعصابم خورد شد گفتم از این ماه به بعد دیگه میزارم از موعدم بگذره 

خیلی سخته نمی تونم یه هفته صبر کنم کاش یه راهی بود ادم زودتر میفهمید

من از پریودم دقیقا دو روز میگذره همه ی علایم بارداری رو دارم ولی بی بی چک ها منفی بودن رفتن دیروز ازمایش دادم منفی بود!😐 یعنی احتمالش هست یک هفته بعد مثبت بشه؟! چون هیچ نشانه ای از پریود شدن رو ندارم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این ماه همین کارو کردم چون اولین اقدامم بود و ترشحات تخمک گذاریم زیاد بود چند روز بعد نزدیکی هی م ...

اره من بیبی چک میذارم منفیه ناامید میشم باز یکم شکمم منقبض میشه امیدوار میشم میگم شاید اشتباه نشون داده

من از پریودم دقیقا دو روز میگذره همه ی علایم بارداری رو دارم ولی بی بی چک ها منفی بودن رفتن دیروز از ...

باید بتا تیتر دار میدادی فکر کنم ممکنه چند روز دیگه جواب بده

باید بتا تیتر دار میدادی فکر کنم ممکنه چند روز دیگه جواب بده

عددش ۲ بود! ولی من همچنان علایم بارداری رو دارم!!!! تو بارداری اول و دومم که سقط شد هم دقیقا همین علایم رو داشتم ولی با تیتر بالا! یعنی نا امید بشم؟ اگه جواب منفی باشه می خوام تا یه سال دیگه هیچ اقدامی نکنم. 

عددش ۲ بود! ولی من همچنان علایم بارداری رو دارم!!!! تو بارداری اول و دومم که سقط شد هم دقیقا همین عل ...

نه عزیزم ناامید نباش ان شا الله تو به همین ماه وبرکت باردار هستی چند روز دیگه از بده بازم احتمالا عددش بره بالا

سلام من تازه عضو شدم الان سه روز از پريوديم گذشته و دوماهه که در اقدامم ماه قبل که باردار نشدم ولي فقط يک روز از پريوديم گذشته بود ولي اين ماه سه روز گذشته علاﺋم خاصي هم ندارم فقط خستگي و کمردرد و خواب زياد بيبيچک زدم دوتا منفي بود به نظرتون باردارم؟

من از پریودم دقیقا دو روز میگذره همه ی علایم بارداری رو دارم ولی بی بی چک ها منفی بودن رفتن دیروز از ...

سلام حالا بارردار بودی یا نه؟؟

ببین گل داریم تا گل🌺🥀یکی میشه گل رز🌹یکی ماریجوانا🌱یکی هم میشه خرزهره واسه در توالت🖐️😐منم که به همه میگم گل من🌺😜حالا خودت ببین کدوم گلی😄🖐️

سلام ، ببخشید یعنی دقیقا نمیشه گفت که چندروز بعد نزدیکی بی بی چک نشون میده ، اخه پریود من خیلی نامنظم هست واقعا نمیدونم کی میخوام پریود شم ۸ ماهه اقدام هستم این ماه لتروزول و دوتا امپول سینال اف زدم واون روزایی که ترشحات زیاد داشتم و درد تخمک یک روز در میان نزدیکی داشتیم از 10 تا 15 سیکلم الان 10 روز از اخرین نزدیکی میگذره خیلی استرس دارم میخوام زودتر بفهمم که باردار شدم یا نه 

به نظر شما میشه که این ماه باردار بشم ؟؟؟