2777
2789
عنوان

بی بی چک دقیقا چند روز بعد از نزدیکی نشون میده؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 105517 بازدید | 52 پست
سلام ، ببخشید یعنی دقیقا نمیشه گفت که چندروز بعد نزدیکی بی بی چک نشون میده ، اخه پریود من خیلی نامنظ ...

سلام اکه باشی حتی قبل تاریخ پریودم نشون میده ولی بازم درصدش کمه حداقل یه هفته بگذره

ولی تا میتونی بیخیال باش راحت باردار میشی ان شا الله این ماه مامان میشی

سلام اکه باشی حتی قبل تاریخ پریودم نشون میده ولی بازم درصدش کمه حداقل یه هفته بگذره ولی تا میتونی ب ...

شما باردار بودي خانمي؟؟

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اکه باشی حتی قبل تاریخ پریودم نشون میده ولی بازم درصدش کمه حداقل یه هفته بگذره ولی تا میتونی ب ...

خدا از دهنت بشنوه انشالله ، انشالله هر چه زودتر هرکی آرزوشو داره خیلی زود مامان بشه 

سلام من ۲۴ .۸ پری شدم هنوز نشود دیروز صبح بی بی زدم منفی شد از ۲۰ تا ۲۵ این ماه قرص پروژسترون داد دکتر بهم خوردم گفت اگه باردار باشی پریود نمیشی میتونم الان آزمایش بارداری بدن جواب میده؟؟؟؟

سلام به همگی من اصولا دوره هام ۳۵ روزس ماه پیش روز ۳۶ پریود شدم و امروز روز ۳۶ از دوره این ماهم بود و هنوز پریود نشدم.. من دوازدهم این ماه کیت تخمک گذاریم مثبت شد و از اون روز تا ۱۰ شب بطور یه روز در میون نزدیکی داشتم الان تخمدان راستم تقریبا یه هفته ای میشه درد میکنه کمرمم دو روزه درد گرفته و کمی نفخ دارم تا حالا قبل پریودی همچین علائمی نداشتم بنظرتون ممکنه باردار باشم؟ ممنون میشم جواب بدین و کمی استرسمو کم کنین

سلام دوستان منم موعدم 28 روزس..30 آبان شروع اخرین پریودم بوده با اپلیکیشن ایمپو ک واسه قاعدگیه حساب کردم امروز باید میشدم ک نشدم نفخ و درد سینه هم دارم بنظرتون امیدوار باشم یا ن..البت همیشه پریودم منظم بوده

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢

سلام.ممکن علائم بارداری باشه ممکنم هست بخاطر پریدی تشخیص شون سخته.تنها تفاوت بارداری و پریدی تیر شدن هاله دور سینه هاست که همه هم ندارند.فقط باید صبر کنید تا تاریخ پریدی روز موعد تست برنید اگه هاله انداخت برید از اگه هم منفی شد صبر کنید ممکنه دیر تر نشون بده

من ی بارداری ناموفق داشتم چند روز قبل موعودم خیبی درد پری داشتم حتی بیشتر از ماه های عادی پریدیم و تیر کشیدن مرکز شکمم نه تخمدان هام و ترشح کم هم داشتن.روز ۲۹ چرخه ام تستم هاله انداخت و روز موعودم پری اومد از دادم بتام مشکوک بود