2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مهم تميز بودن و بوي خوب دادنه 

شاعر ميگه نه لباس زيبا نشان ادميت بقيشم يادم نيست

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

ولي اگر از نظر قيمت مشكلي نداري كفش و لباس زيراتو مارك بخر 

من لباس زيرهامو تريموف ميخرم خدايي مرگ نداره انقدر خوبه 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

پس نصف مردم شلخته و خسیس هستن!!!!این.چه حرفی من تا حالا لباس مارک حتی کیف و کفش مارک نداشتم لباس هام هم به شدت ساده هستن حتی توانایی ست کردن هم ندارم بیشتر مواقع پس من فوووق شلخته ام حالا چون پول ندارم نمی تونم اونجوری تیپ بزنم شلخته ام!!!!کسی رو در رو بهم بگه همونوجا دو تا کشیده حوالش می کنم

آه از پاییز سرد ای کاش من از تو باغی در بهاران داشتم  
مثلا من خودم لباس گرون نمیخرم خیلی کم پیش میاد لباس گرون بخرم.ادم خسیسی نیستم چون واقعا خرجای دیگم بالاس.ولی دوس ندارم زیادواسه لباس خریدن خرج کنم ولباسای گرون بپوشم.معتقدم لباس ارزونتر والبته قشنگم باشه بخرم ولی زودبه زودبخر.خب مطمعناا وقتی یه لباس گرون میخری وهزینه میکنی.باید حداقل چن وقت بپوشی تا باز لباسی دیگه بگیری نمیشه هردفعه بری لباس گرون بخری.ولی دوست من بهم میگه توهم لباسای فیکو بدرد نخور میپوشیو خسیسی درصورتی که من خسیس نیستم خرجای دیگم واقعابالاس وخرج هم میکنم
پس نصف مردم شلخته و خسیس هستن!!!!این.چه حرفی من تا حالا لباس مارک حتی کیف و کفش مارک نداشتم لباس هام ...

نه عزیزم منم خودم دوس ندارم پول زیادی بدم بهای لباس با اینکه پولشو.دارم وهمیشه مبگم لباس ربطی به زیبای نداره ادم تمیز و.مرتب لباس بپوشه بگو.ساده باشه

واقعا چه دوستت سطح فکریش پایینه.اصلا ربطی نداره.من ادمی نیستم که براحتی خرج کنم ولی وقتی خرج کنم خوب خرج میکنم و به وقتش بهترینو انتخاب میکنم.

اگه ببینم هم کسی نیازمنده اونو تو الویت قرار میدم چون هر وقت بخوام دارم ولی اون نیازمند اینجور نیست.

از قدیم هم گفتن بخشش به دینار حساب به درهم

بازم میگم هر کسی تو زندگیش یه برنامه ای داره.به کسی مربوط نیست.من خودم کیفیت برام مهمه.چند وقته لباس زیر ترک میگیرم.واقعا راضیم.کسی هم که لباس زیرمو نمیبینه.به خاطر راحتی خودم هزینه میکنم

و خدایی که در این نزدیکیسیت

اماواقعاتن خوره لباس 30 تومنی کلی فرقش هست با300 تومنی اینجادوستان میگن 30تومنی شیک هست یه مغازه حراج کرده بودهمه مانتوهاش 30بودمنم یه دم دستی ازش خریدم شوهرم میگه لباس تعمیرکاراباعرض پوزش یه بارهم می شوریش بعدش کلی بایداطوکنی 

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

[QUOTE=60883199]اماواقعاتن خوره لباس 30 تومنی کلی فرقش هست با300 تومنی اینجادوستان میگن 30تومنی شیک هست یه مغازه حرا ...[/QUOTخب.درسته فرق لباس30.تومنی وفرق لباس300تومنیه خیلیه ولی خب ماه که نمیشه لباس 300تومنی بخری .خب لباس با قیمتای مناسب ترم هس هم شیک هم.جنس خوب حالا30تومنی ن درحد50.70.80.خب دراین سطح ها لباس خوب خیلی گیر میاد.منم نگفتم که اصلا هزینه نمیکنم برا لباس به موقعش برا جشن یا عروسی نزدیکان باشه هزینه میکنم ولباس خوب.میخرم.ولی درکل از ولخرجی برا لباس ه. خوشم نمیاد مثلا یه دونه مامتو.خوب بخری برا بیرونی میشه چن وقت استفادا کردمن فک نمیکنم ضرورت داشته باشه چن مدل مانتو گرون بخری اینهمه هزینه کنی

[QUOTE=60883199]اماواقعاتن خوره لباس 30 تومنی کلی فرقش هست با300 تومنی اینجادوستان میگن 30تومنی شیک ...

اخه بعضیهاهستن همش درحال خریدن اونم ارزون به قول شمامیتونع یه متوسط بخره منم مانتو90 تومنی یکسال تمام پوشیدمش وخیلی هم خوبذجواب داد برام

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم