2777
2789
عنوان

نظرتون راجب عشق چیه؟

14438 بازدید | 34 پست

سلام میخواستم بدونم نظرتون راجب عشق چیه من خودم خیلی ادمارو دیدم ک بدون اینکه همو ببینن و عاشق بشن ازدواج کردن و خیلی کنار هم خوب بودن وبرعکس چند نفر دیگه رو هم دیدم ک عاشق یکی دیگه بودن همیشه تو زندگی با شریک زندگیشون مشکل دارن یا برای ادمه دادن زندگی یا اون ادم زیاد تمایل ندارن فقط ب عنوان راضی کردن میل جنسیشون با اون ادم زندگی میکنن 

عزیزم من 5 سال عاااااااشق بودم و چشامو رو همه چی بسته بودم خدا بهم نظر کرد و شناختم اون ادم رو و جدا شدیم 1 سال خیلیییی اذیت شدم تا همسرم اومد خواستگاری و سنتی ازدواج کردم خیلیییی راضیم الان حاظر نیستم حتی 1 دقیقه هم برگردم به اون روزا

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من 5 سال عاااااااشق بودم و چشامو رو همه چی بسته بودم خدا بهم نظر کرد و شناختم اون ادم رو و جدا ...

مثل من....

من ۳ سال تمام عمرمو گذاشتم پای کسی که اونم دوسم داشت 

با این تفاوت که من ازش بدم نیومد که تمومش کردم ، وقتی به ۲۰ سالگی رسیدم خود به خود انقدر واقع بین شدم که فهمیدم تصویر زندگی آیندمون انقدر قشنگ نیست و مشکلات بزرگی هست که شاید هیچ وقت حل نشه. و خودمو دور کردم ازش . خیلی هم سخت بود...

اونم پسر خیلی خوبی بود ان شاالله خوشبخت بشه

الان که ۱ سال از تموم شدنش میگذره هرروز بیشتر از دیروز خودمو بابت این تصمیم تحسین میکنم

و از امام حسین خواستم خودش برام یکیو در نطر بگیره و سر راهم قرار بده 

اونم بطور سنتی ...

نه از طریق دوستی

گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!

من روز خواستگاری عاشق شدم ...چون ایشون هم منو ندیده بود کسی معرفی کرده بود به همه میگفتم اگه این نشه با هیچ کس نمیتونم ازدواج کنم یعنی یجورایی منتظر بله همسرم بودم😅😅

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
ولی خیلی از اونایی عاشق بودن کنار هم بودنو الان زندگی خیلی خوبی دارن نمیشه همشو تو ی چشم دید ب نظر م ...

اره نمیشه مطلق گفت ولی درصد چیزی ک گفتی پایینه. معمولا ب مشکل میخورن. دل همو میزنن. به هم شک میکنن. خیلی چیزا بینشون عادی میشه

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
مثل من.... من ۳ سال تمام عمرمو گذاشتم پای کسی که اونم دوسم داشت  با این تفاوت که من ازش بدم ن ...

دقیقاااااااا ما تازه آشناهم بودیم 

میگفت دوستم داره ولی بارهاا 1 روز بعد دعوا و قهرمون متوجه شدم با کسی دوست شده ولی بازممممم بخشیدم

بچه بودم دیگه نمیفهمیدم

ولی وقتی بار آخر خواستشو تکرار کرد متوجه شدم دیگه موندن درست نیست

هرچقدر که اون الان پشیمونه من راضیمم

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4