2777
2789

سلام. این هفته خواهرم وقت زایمان داره. قراره من پیشش باشم. نمیدونم چکار باید بکنم. چی باید با خودم ببرم. راهنمایی لازم دارم شدیدا

ی فلاسک و چایی نبتون .بشقاب و لیوان و نبات و وسیایل بچه اونجا نی نی رو میزاری تو بغل مامانش شیر بخوره و اروقشو میگیری میزاری سرجاش هواستم باشه ک حتمن مدفوع کنه .مادرم ک کمک میکنی میبری دشویی اومد بهش چایی بده و ازین حرفا 

همه میگن تخصه:))ولی ب مولا همش بغضه💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی، فک کنم فلاسک چای و نسکافه بردارین( اگه سزارین هستن نسکافه خوبه) لباس راحت بپوشین. مانتوی راحت. و حتی دامن.. دمپایی بردارین برای خودتون و اوشون! ساک بچه که لباس بچه اس. ( که اگه پرستارها لباس تنش نکردن شما باید برین لباس بپوشین بهش).

بعد چندساعت نی نی رو میارن برای شیرخوردن که پرستارا دفعه اول کمک میکنن. بعد باید مامان رو راه برد که کار سختیه چون بخیه داره دیگه. حواست باشه به بخیه ها، بندناف و جیش و مدفوع نی نی باشه. که دفعه اول و دوم مثل قیر سیاهه مدفوعش و طبیعی هستش

موقع ملاقات هم که پذیرایی. که بهتره از قبل بشقاب و چنگال باشه برای برداشتن شیرینی. حالا بعضیا مفصلتر میوه هم میدن!! لیوان و قند برای چایی یادت نره برای خودتون. برای مامان بهتره نبات باشه. لباس برای بعد مرخص شدن مامان. لوازم آرایش. شناسنامه ها. پد توالت فرنگی. چون باید زیر بغلش رو بگیری ببری دستشویی پد رو بذاری روی توالت فرنگی تا بشینه( از لحاظ بهداشتی). آروغ بچه رو بگیری. و دفعه های بعد شیردهی بچه رو بغل مامانش بذاری. و خلاصه این کارا

هوای سوند رو داشته باشی تخلیه کنی. درد داشت شیاف بذاری یا بهش بدی خودش بذاره. حواست باشه درد نکشه رو سر پرستارا خراب شی مورفین بزنن یا مسکن بدن. خجالتی بودن رو بذار کنار. ناخونات کوتاه باشه پوست بچه خیلی حساسه

هوای سوند رو داشته باشی تخلیه کنی. درد داشت شیاف بذاری یا بهش بدی خودش بذاره. حواست باشه درد نکشه رو ...

وای عزیزم مرسی چه نکته های خوبی رو یادآوری می کنی. ناخنام رو اصلا حواسم نبود باید کوتاه کنم.