2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

62 بازدید | 16 پست

خیلی حالم بده

از پسره خوشم اومد و رد شدم...

پسره از یکی دیگه که بوره و خیلی خوشگله تو شهرمون خوشش میاد و همه عکساشو لایک میکنه..

عزت نفس برام نمونده

خب من قدم بلنده چشم ابرو و موهام مشکی

اون دختر بور چشماشم روشن

خدایی خوشگله

خیلی از من بهتره

کنکور دارم

از ی طرف فکر این منو دیونه کرده

هی فکر میکنم هرباری ک رفتم سمتش تو دلش گفته این بدشکل زشت بی ریخت چرا ول کن من نیست عصابم خورد میشه

فراموشش کن

بچسب به درست

منم یکی رو دوست داشتم اما فراموشش کردم

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊یه صلوات برام بفرستید منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭ولی کاش میشد ازدواج کنم اما فعلا کسی نیست . . امروز ۱۴۰۵/۴/۹ فهمیدم چاره ای ندارم باید به زندگی برگردم... چقدر گریه کردم و گفتم کاش به دنیا نمیومدم ولی خب حالا که به دنیا اومدم باید یه کاری کنم ...امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب تایپش نیستی زوره مگه

چون خوشش نیومده دلیل نمیشه زشت باشی

تو هم خوشکل یکی دیگه هستی

دنیا خیلی کوچیکه یهو میبینی یه آدم آشنارو توی ناکجا آباد میبینی. امیدوارم همینطور اتفاقی جواب سوالای زندگیتو پیدا بکنی..😘

فراموشش کن بچسب به درست منم یکی رو دوست داشتم اما فراموشش کردم

شاید باورت نشه الان اصلا خوشم نمیاد ازش 🤣

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊یه صلوات برام بفرستید منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭ولی کاش میشد ازدواج کنم اما فعلا کسی نیست . . امروز ۱۴۰۵/۴/۹ فهمیدم چاره ای ندارم باید به زندگی برگردم... چقدر گریه کردم و گفتم کاش به دنیا نمیومدم ولی خب حالا که به دنیا اومدم باید یه کاری کنم ...امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

فراموشش کن بچسب به درست منم یکی رو دوست داشتم اما فراموشش کردم

ترسیدم فکر کردم خودم پیام گذاشتم

دنیا خیلی کوچیکه یهو میبینی یه آدم آشنارو توی ناکجا آباد میبینی. امیدوارم همینطور اتفاقی جواب سوالای زندگیتو پیدا بکنی..😘

خب تایپش نیستی زوره مگهچون خوشش نیومده دلیل نمیشه زشت باشیتو هم خوشکل یکی دیگه هستی

عالی گفتی جونم ❤️👌

ببین بد شکل و زیبا بعضی وقتا مد نظر کسی میست .کما داشتی کسایی که معمولی بودن کنار دوستشون .ولی انتخاب یه پسر همون معمولی بوده و به دلش نشسته

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤

ترسیدم فکر کردم خودم پیام گذاشتم

منم دیدم مثل همیم گفتم چی 🤣🤣🤣🤣

متنفرم از اینکه دخترا بخوان بخاطر یک یک پسر اعصاب و روان خودشونو بهم بزنن

خب بدرک که تایپش نیستی این غصه خوردن داره؟

هزارتا اتفاق میوفته هزار تا آدم میان پ میرن تا بالاخره آدم از یکی خوشش بیاد

دکتر روح در آینده🤍✨
این خوشگلی مد نظرش بوده که من رد شدم

حالا بعضیا رو ظاهر کلید میکنم ولی قرار نیست تو زشت جلوه بدی براش .

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤