2777
2789
عنوان

اگه یه نفر توی بارداری بهتون بگه که بچه ات مال منه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 110 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما ک مادری صاحب بچه نیستی.

مگه بچه اسباب بازیه یا گلدون؟

شما به اون خانوم بگو بچه رو من حمل کردم و من قراره درد زایمان بکشم پس من هم باید تربیتش کنم.اینخمه بچه شیر خشک خوردن مردن؟یا مادرشون نالایق بوده؟

واقعا بعضیا دیگ شورشو در اوردن.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.

مادر شوهر من می‌گفت ،ختی تا زایمان کردم اومد بالا سرم  و گفت بچه ات و‌بر میدارم میرم تو یکی‌ دیگه واسه خودت درست کن ،منم عین احمق ها گریه میکردم و افسردگی ‌‌شدید گرفته بودم ،نمیدونستم هیشکی نمی‌دونه پاره ی تنم رو جدا کنه و فقط در حد حرفه 

هیچ کس حق نداره جز پدر ومادر بگن بچه مال منه فقط پدرومادر بچه حق دارن اگه کسی چیزی گفت خیلی با احترام بگو خیلی ممنون که به من این همه لطف دارین ولی ایشالله خدا خودش کمکم میکنه از پسش برمیام😊😊😊😊

بگو شیر نمیتونم بدم قرار نیست بمیرم که خودم بالاسرشم مث شیییییر هرکیم چپ نگاه کنه بهش با خودم طرفه

مگه اون حرمت مادری شمارو نگه داشته که شما فکر حرمت طرفتی؟ 

احترام امامزاده دست متولیشه

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
احیانا مادر یا مادر شوهر شیر دارن هنوز خشک نشدن

وحدانن ،وقتی پسرم کوچک‌ بود مدام سینه اشو مینداخت بیرون و‌میداد دبه پسرم ،ک بخوره و‌ذوق می‌کرد کثافت

من خودم هم امکان نداره که چنین چیزی رو قبول کنم ولی در کل چون آدم مظلومی هستم و پسرم هم شبیه خودمه میگه نمیذارم این یکی اینجوری بشه..در کل آدمیه که در عین کمک خیلی هم کارشکنی کرد توی تربیت بچه اولم و سعی میکرد با جذاب کردن خونه شون با چیزها یا حالا خوراکی هایی که خط قرمز من و شوهرم بود پسرم رو به سمت خودش جذب کنه!