2789
عنوان

✨✨💖💖✨✨

127 بازدید | 13 پست

💖✨✨✨

هیچوقت از کسایی که بهت حسودی میکنن متنفر نباش، بلکه بهشون احترام بذار، چون اینا همونایی هستن که فکر میکنن تو ازشون بهتری

. ✨✨✨💖

« تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔

خانم حالت خوبه؟

بزرگتر ها میگویند نوجوان ها فکر میکنند شکست ناپذیرند و این جمله را با طعنه و لبخند بیان میکنند نمی دانند که واقعا همینطور است فکر میکنیم شکست ناپذیریم چون هستیم به دنیا نمی اییم و نمی میریم مثل همه انرژی ها فقط شکل و ظاهر مان تغییر میکند ادم ها با بالا رفتن سن این حقیقت رو فراموش میکنند کم کم از شکست و از دست دادن واهمه پیدا میکنند ولی ان بخش از وجود ما که بزرگتر از مجموع همه بخش های دیدنی ماست نه شروعی دارد و نه پایانی در نتیجه نمیتواند شکست بخورد مــن رو نمیتونی معنی کنی پروفایل خودمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت. شما خوبی؟؟ 😍💖✨

منو فکر کنم یادت نیست

یک بار باهاتون بد حرف زدم دیگه کاربریتون رو پیدا نکردم

راضی باش ازم لطفا اگه نه درک میکنم نباشی

بزرگتر ها میگویند نوجوان ها فکر میکنند شکست ناپذیرند و این جمله را با طعنه و لبخند بیان میکنند نمی دانند که واقعا همینطور است فکر میکنیم شکست ناپذیریم چون هستیم به دنیا نمی اییم و نمی میریم مثل همه انرژی ها فقط شکل و ظاهر مان تغییر میکند ادم ها با بالا رفتن سن این حقیقت رو فراموش میکنند کم کم از شکست و از دست دادن واهمه پیدا میکنند ولی ان بخش از وجود ما که بزرگتر از مجموع همه بخش های دیدنی ماست نه شروعی دارد و نه پایانی در نتیجه نمیتواند شکست بخورد مــن رو نمیتونی معنی کنی پروفایل خودمم

منو فکر کنم یادت نیست یک بار باهاتون بد حرف زدم دیگه کاربریتون رو پیدا نکردم راضی باش ازم لطفا اگه ن ...

عزیزمی این حرفا چیع.. دلبر جانی.. مگ میشه از شما ناراحت شد..

تنها جایی ک... ناراحتم نمیکنه همین مجازی و عشقای منه😊

خیلیم خوب یادمه.. ورود من یکم چالش داشت😂😂

عزیزمی این حرفا چیع.. دلبر جانی.. مگ میشه از شما ناراحت شد.. تنها جایی ک... ناراحتم نمیکنه همین مجاز ...

نه شما چالش نداشتی من اخلاقم مشکل داره

بازم شرمندتم

نه شما چالش نداشتی من اخلاقم مشکل داره بازم شرمندتم

عزیزمی. گذشت. همین ک حالتون خوبه بیشتر حالمو خوب میکنه.