2777
2789

حالا ده ماهه نخوندی اوضاعت بهتر شد؟

«وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا عزیزم.زوری بخون .خودتو مجبور کن.یه جریمه بزار.کم کم دوباره می خونی.از خود خدا کمک بخواه باهاش حرف بزن همون جور که با دوستات حرف میزنی.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

یکی دو روز پیش یه مثال خیلی ساده و جالب در این مورد دیدم :

وقتی یه گوشی به شارژر وصل نشه تا بتونه از منبع برق انرژی بگیره ضرر اصلی رو کی می بینه؟ خود گوشی . نماز واسه ما مثل همون شارژره که به خدا وصلمون میکنه اگر بهش وصل نشیم کی ضرر می بینه ؟

یه کتاب خیلی خوب و ساده برای نوجوانان هم هست که متن ساده و طنز شیرینی داره اینم اگر دوست داشتی بخون اسمش ماجراهای کلاس پر حاشیه هست نوشته محمد حسین حاجی علیان . در ارتباط با نمازه .

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

واقعیت اینه که هیچ وقت نمیتونیم مطمئن بشیم از اعتقاداتمون. همین شک کردن به نظرم نشون میده که تو فکر میکنی و خودش خیلی ارزشمنده. ولی خب عبادت کردن باید یه روتین باشه؛ یعنی چه وقت هایی که شکت بیشتر میشه چه وقت هایی که احساس معنویت پیدا میکنی حذف نشه. چرا؟ چون نباید پل های پشت سرمون رو خراب کنیم. اصلا فرض کنیم 99 درصد احتمال داره که همه اعتقاداتمون اشتباه باشه! اسلام یه سوءتفاهم تاریخی باشه، خدا وجود نداشته باشه، امام زمان یه دروغ بزرگ باشه و ...

اگه یه درصد هم این اعتقادات(حتی شاید بخشی از این اعتقادات) درست باشن، چطوری میتونیم جبران کنیم؟ همونطور که نمیتونیم مطمئن باشیم این ها واقعی هستن، از غلط بودن کاملشون هم نمیتونیم اطمینان داشته باشیم.

واقعیت اینه که هیچ وقت نمیتونیم مطمئن بشیم از اعتقاداتمون. همین شک کردن به نظرم نشون میده که تو فکر ...

این شک در اعتقادات بخاطر طلسمی هست که یهود کرده مسلمونا رو آب آلوده هوا آلوده طلسمم میکنن نتیجش میشه این کسی که اعتقاد کامل داره اعتقادش سست نمیشه شک نمیکنه