2821
2789
عنوان

استرس شدید دارم کمک

28 بازدید | 27 پست

با همسرم دعوا کردیم

دست روم بلند کرده

دو سه روز گذشته قهریم

ولی من همچنان استرس شدید دارم

فردا وقت مشاوره دارم😭

پدرشوهرم فهمید نمیدونم بهش گفته یا نه. الانم خونه نیست نمیدونم رفته اونجا یا نه حالم خیلی بده😭😭

قرصی چیزی هست استرسمو کم کنه؟

پوکساید بخور

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم آقای وکیل، نه به نظام مادرشوهر داری. یه دختر ناز رو باردارم، خودم نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه بابا دو سه بار دیگه که دست روی شما بلند کنه واسه ات عادی میشه. نمیخواد بری پولهاتو خرج مشاور کنی ...

وا

خدا شفات بده

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

خسته که نهولی یه ماهه ذهن هر دومون درگیره تاپیکای قبلم هست

گلاب بخور

مشاور برین حتما

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

فردا وقت دارم. نمیدونم چجوری ببرمش یا بهش بگم

کسی میدونه زدتت؟؟

اولین بارشه؟؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز