2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم خیلی دوست دارمولی یکی رو تو فامیل دیدم بعد ۱۰ سال گواهینامه و چند سال ماشین داشتن میترسه نمی ...

آره مهم گواهینامه گرفتن نیست مهم راننده بودم و پشت فرمون نشستننه و از همه مهم تر رعایت قانونننننن

آره مهم گواهینامه گرفتن نیست مهم راننده بودم و پشت فرمون نشستننه و از همه مهم تر رعایت قانونننننن

یه مدت بگذره و کاملا مسلط بشی برات تبدیل به عشق میشه.من هر وقت حالم بدباشه فقط رانندگی خوبم میکنه.گاااااز بدم تو بزرگراه شیشه هارو بدم پایین باد بکوبه تو صورتم یه آهنگ مورد علاقه هم گوش کنم😍😍😍

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

چیش سخته؟

سخت ،،،، ام اینکه بخوای پاتو آروم بزاری روی گاز وترمز.

من یهو گاز میدم 😂

پاهام بلاتکلیفه بعضی موقع نمیدونم بزارم رو کلاچ بمونه یا برش دارم بزارم کف کفی ماشین .

البته جلسه اول شهرم بودا.

اره گواهینامرو که میدن مهم نشست پشتش و رانندا شدنه

نی نی یار جان مادرت نترکون دیگه شماره ندارم ؛ کاربر قدیمی

آره ماشینتم خوب باشه دیگه عالی🤣😀

آرهههه😍

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)