2777
2789
عنوان

ازدواج چادریا

253 بازدید | 31 پست

سلام خانوما وقت تون بخیر

راستش من یه دختر با سن 20 ام اما طبق چیزایی که فهمیدم انگار خواستگار ندارم ، چون چندبار که بحث ازدواج پیش اومد مامانم گفت خواستگار نداری

چادریم و قد بلند تقریباً 175 و یکم توپر

واقعا نمیدونم چیکار کنم اگه همینجوری پیش بره میترسم مجرد بمونم

خانومای چادری شما کاری انجام دادین؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حالا زوده واست چه چادری چه غیرچادری تو سنهای بالا واسه بعضی ها موردای خوب پیش میاد

دوست من نوزده سالگی ازدواج کرد و خیلی هم دلش خوش بود

بعد دید من تو سن بالا موقعیت های خیلی بهتری واسم پیش میومد

دیر نیست برا ازدواجت عزیزم

نماز جمعه شرکت کن

نماز جماعت

روضه

کیس های خوبی پیدا میشه

💍❤️{کاربر قدیمی}منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠

برو تجمعات اونجا صددرصد خواستگار پیدا میشه😂

البته که برای ازدواج زوده

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️آقایون درخواست دوستی ندین،خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷💋

حالا زوده واست چه چادری چه غیرچادری تو سنهای بالا واسه بعضی ها موردای خوب پیش میاد دوست من نوزده سال ...

تو چه سنی تقریباً؟

آخه یکی از افراد دور و ورمون هنوز مجرده و داره میشه چهل ساله و ازدواج نکرده میترسم ستم بیشتر بشه و ازدواج نکنم

تو مسجد خیلی مورد پیدا میشه.. خانومای مذهبی دنبال دختر مذهبی برای برادرشون یا پسرشونن.. تو روضه هم خوش تیپ باش.. چادری شیک باش روسری خوب ، کیف و کفش خوب

برای سلامتی مادرم به صلوات بفرستید ♥️

با مامانت برو مسجد و هیئت

اما اصلا برای ازدواج عجله نکن و دقیق خواستگارا رو برسی کن

«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

تو چه سنی تقریباً؟آخه یکی از افراد دور و ورمون هنوز مجرده و داره میشه چهل ساله و ازدواج نکرده میترسم ...

اوج خواستگارای دخترا تو جامعه سن 24 تا 27 هست به خصوص اگه بیبی فیس باشی

چون ما انقدر چهرمون بچه گونه بود که تا سالها میرفتیم خیابون و دانشجو بودیم مردم فکر میکردن ما دبیرستانی هستیم