2777
2789

من خيلي هواي همسرم رو دارم،  خيلي كمكش ميكنم براي انتخاب شغل، تحصيل و.. 

بش زنگ ميزنم اما ايشون خيلي تماس نميگيره

باهاشم حرف زدم گفتم من تماس گرفتنت رو ابراز  علاقه ميدونم يكي دو روز رعايت ميكنه بعد بيخيال ميشه يا ميگه خوبه الان؟ سه بار بت زنگ زدم :| 

گاهي كلافه ميشم اما نميتونم بش بي تفاوت باشم بارها ميگم امروز بش زنگ نميزنم اما باز وسوسه ميشم يجورايي دلتنگي..شايد..

راهكار بدين :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی خوبه دردسترس نباشی مثلا توی همون خونه وقتی هست برو خودتوبه کاری سرگرم.کن مثلا جدولی حل کن کتابی بخون خودش بیاد طرفت بگه چکارمیکنی ....

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

من تنبیه کردم مثلا شوهرم رفت دیر اومد زنگ نزدم اصلا بعد اومد گفت یه زنگم نزدی گفتم نیاز ندیدم تو هم همینطوری. میگه تو دیگه شورش و در اوردی من کلی منتظر بودم یعنی گاهی عمدی دیر میاد ببینه من چیکار میکنم 

میگن نباید آویزون بود، محبت کرد ولی دنیای آدم شوهرش نشه

موافقم,کسی رو که زیاد دنبال کنی میدوه,یه مثل ترکی هس میگه:گوولان گاچار....تو بیخیال بشی اون پی تورو میگیره که چی شده کجاست...درکل بقول دوستم آویزون نبودن بهتره

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....

من خودم خییییلی محبتی و اهل ابراز احساساتم.

اما شوهرم اصلا اینجوری نیس

خییییلی کم ابراز میکنه خیلی کم

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....