2777
2789
عنوان

ازدواج و پنیک

105 بازدید | 35 پست

کسی اینجا هست که پنیک داشته باشه یا کلا استرسی باشه و خب این استرس به آدم احساس افسردگی میده و تونسته باشه ازدواج کنه؟ من از دوران کنکور پنیک گرفتم و الان ندارمش فقط یه بازه هایی استرس میگیرم ناامید و دپرس میشم با یه مرد خوب چندین ماهه دارم آشنا میشم که خیلی دوسش دارم و الان در شرف ازدواج هستیم و من بازم استرسم و ناامیدیم برگشته میترسم چیکار کنم کسی تجربه ای داره؟

مشاور و روانشناس مراجعه کن عزیزم.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله من ازدواج کردم همسرم خیل هوامو داره و کمکم میکنه وقتی پنیک میشه برای من بخاطر دوره کودکیم و یه اتفاق بدیه که برام افتاده

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️💍 پز نیست سبک زندگیمه(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

اتفاقا امروز میخوام با مشاوری که برای ازدواجمون رفتیم صحبت کنم

امیدوارم خوب پیش بره برات.🩵

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بله من ازدواج کردم همسرم خیل هوامو داره و کمکم میکنه وقتی پنیک میشه برای من بخاطر دوره کودکیم و یه ا ...

چه خوب ایشالا سلامت و شاد باشین کنار هم علائم دیگه هم داری که در طول روز باهات باشه؟

چه خوب ایشالا سلامت و شاد باشین کنار هم علائم دیگه هم داری که در طول روز باهات باشه؟

بله دارم مخصوصا تایمی که تنها باشم بیشتر میاد سراغم

حس خفگی ترس افسردگی خیلی ساله با ورزش کردن و رسیدن به خودم حواسمو پرت میکنم

مرسی زیبا همچنین🥰💋

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️💍 پز نیست سبک زندگیمه(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

سلام عزیزم بله من بعدازدواج پنیک شدم و خیلی رنج های زیادی کشیدم و زندگی سختی گذروندم ولی الان راه زندگی کردن رو یاد گرفتم اونم اینه که هیچ چیز و هیچکس به اندازه ی آرامش و خوشبختی خودت و همسرت ارزش نداره

بخاطر هیچکس با شوهرت بحث و دعوا نکن

یادت باشه واسه خودت غم نسازی

اگه غم تراشیدی خدا برات غم های بزرگتر میفرسته

پس سعی کن زیبا زندگی کنی و به همسرت و زندگیت آرامش بدی و چیزی رو واسه خودت بزرگ نکنی

تفاهم یعنی پذیرش تفاوتها

پس از همسرت توقع نداشته باش که عین تو فکر کنه،توقع نداشته باش حرفهایی که خودت خجالت میکشی بزنی رو اون بزنه

تو زندگی زیاد خودتو جای همسرت بذار و ادامه بده ،

سعی کن زیبایی هارو ببینی،اجازه نده روتون به هم بازبشه

جوری زندگی کن که همسرت عاشقت باشه و با عشقی که بهت داره همیشه پشتت باشه و بهت عشق بورزه.نه اینکه به زور مجبورش کنی که عاشقت باشه یا حواسش بهت باشه

اگه میتونی اینجوری باشی برو جلو

اگه نمیتونی راه سختی داری،

این پیاممو یه جا بنویس و هربار بخونش

دارو هم مصرف می کنید؟

آره پاروکستین میخورم خیلی کمش کرده بودم روزی یه نصف قرص میخوردم مشکلی هم نداشتم الان بعد یه عملی که انجام دادم دوباره استرسم برگشته

بله دارم مخصوصا تایمی که تنها باشم بیشتر میاد سراغم حس خفگی ترس افسردگی خیلی ساله با ورزش کردن و رسی ...

منم دارم اینا رو وقتی سرکار نمیرم یا به قول شما تنها میشم اینجوری میشه پس الان که این کارا رو انجام میدی دیگه خداروشکر این علائم رو نداری؟ منم چندین ماه بود که هیچ مشکلی نداشتم الان دوباره از استرس عضلاتم سفت میشه انگار و...

آره پاروکستین میخورم خیلی کمش کرده بودم روزی یه نصف قرص میخوردم مشکلی هم نداشتم الان بعد یه عملی که ...

به نحوی درمان می شوید که شاد ترین و آرام ترین ورژن زندگیتون بشید. فقط نیاز به آگاهی دارید. هیچ تمرینی هم نیاز نیست. فقط دانش صحیح نیاز دارید.