2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به لک هام کی و چ موقع چطوری

سرکه سیب طبیعی در حد یک دقیقه با بنیه هر روز یکبار بزن بعد بشور .

بعدش مرطوب کننده بزن دوستت خشک نشه

لک بر قویه

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
چرب آفتاب سوزونده رو چیکار کنم

خب خوبه. ببین یه راه میگم اگه جواب گرفتی یادت نره دعام کنی. من خودم ۱۰سال قبل امتحان کردم تا الان صورتم خوبه. صابون شیر بگیر تو بازار برندهای زیادی هست اما من دیترون میزدم .فقط هم شیر .شیر وعسل و غیره نه. روزی یکبار صورتت رو بشور باهاش . فقط کف باید کل صورتت رو بپوشونه همه جا رو کفی کن. یه جا رو نزنی اونجا سیاه می مونه. بعدش به هیچ عنوان نباید بعد زدن صابون نور خورشید به پوستت بخوره.شبها بزنی بهتره. نرم کننده هم بزن. صبورم باش. ولی همون یه دونه کافیه. نرم کننده مخصوص پوستم بزن که پوستت آسیب نبینه و اینکه زیاده روی نکن. دیدی صورتت سفید شد دیگه نزن

برگرد که بر بهارمان میخندن" یک عده به حال زارمان میخندن" آنقدر نبودنت به طول انجامید" دارند به انتظارمان میخندند" اللهم عجل لولیک الفرج

خب خوبه. ببین یه راه میگم اگه جواب گرفتی یادت نره دعام کنی. من خودم ۱۰سال قبل امتحان کردم تا الان صو ...

خیلی ممنونم ازت چشم حتما دعا میکنم فقط اینک از داروخونه بگیرم ؟

برای تیرگی زیر چشم چطور

خیلی ممنونم ازت چشم حتما دعا میکنم فقط اینک از داروخونه بگیرم ؟ برای تیرگی زیر چشم چطور

من از داروخانه نگرفتم. از لوازم آرایشی گرفتم. تیرگی زیر چشم چون دلایل پزشکی هم میتونه داشته به خاطر همین نمیشه با این چیزا درمانش کرد. و حتی ماسک هم بخوای بذاری باز زیر چشمت نمیتونی بذاری. اول پوستت رو درست کن. لک هارو برطرف کن. اونم درست میشه. ماست سدر و ماست. ماست و جوانه گندم هم برای لک خوبه اما باید مداومت کنی. من کک و مکی بودم الان دیگه اثری نیست ازشون. البته چندسالی میشه من ماسک میذارم. لیزر هم آسونترین راه برای برداشتن لک هست

برگرد که بر بهارمان میخندن" یک عده به حال زارمان میخندن" آنقدر نبودنت به طول انجامید" دارند به انتظارمان میخندند" اللهم عجل لولیک الفرج