2777
2789
چون از بعضیا خوشش نمی یاد افتخار نمیده

ببین عزیزم به زور که نمیشه....زهر مارت میشه اون غذا...اگه امکانش هست تنهایی برو وگرنه یه بهانه ای جور کن بگو نمیتونیم بیایم

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون از بعضیا خوشش نمی یاد افتخار نمیده

وایییی مثل نامزد منه ازهیچکس خوشش نمیا

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

بگو عزیزم اگه تو دوست نداشته باشی نمیریم یکم با سیاست رفتار کن اونوقت کم کم راضی میشه بیاد

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

بگو حالا فک کردی من از همه فامیلات خوشم میاد همه جا باهات میام فقط بخاطر احترام به توعه ولی حالا که تو واسه من احترام قائل نیستی منم ازین به بعد هرجا خوشم نیاد نمیام

وایییی مثل نامزد منه ازهیچکس خوشش نمیا

خیلی سخته با فامیلا خودش اصلا این مشکل نداره هم دعوت میکنم با سر میره

ولی اگه از سمت من باشه که اگرم خواسته باشه بیاد با شرط و شروط که تا ساعت چند باشیم،این کار نکن ،این کار بکن.

شما سعی کن عزیزم زیاد بد عادتش نکنی که خودت بعدها اذیت میشی

از دست مردا شوهرمنم خودشو خر میکنه سمت اقوام پدریم نمیاد که آقا خوشش نمیاد

خدا شکر من تو زندگیم مشکلی نداشتم اگرم بوده با توکل به خدا درست شده ولی این اخلاقش داره واقعا منو از زندگی بیزار می‌کنه واسه هر جا رفتن باید قبلش اشکمو در بیاره