2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا مسخره باشه گلم

شنا خیلی خوبه تو هر سنی ک یاد بگیری لذت بخشه 

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........

من از بچگی شنا حرفه ای کار میکردم تا حدودا۱۴سالم شد دیگه ازدواج نکردم تا الان که ۱۸سالمه خییییلی میخورم دوستام همشون چاقن ولی خیییییییییییلی اندامم روفرمه و حتی اگه چاق هم بشم خیلی راحت لاغر میشم

خواهر بزرگم بیست و خورده ای سن داشت یاد گرفت و بعد شد یه مربی معروف و حرفه ای 

حتما حتما برو از من میشنوی

من لاغرم اما هیچ وقت شنا یاد نگرفتم 

نمی دونم مربی چه برخوردی داره

اصلا امکان پذیر هست که یاد بگیرم یا نه

بالاخره بیشتر از ربع قرن سن دارم، بچه های 5 ساله شنا بلدن

کسی بوده تو این سن یاد گرفته باشه؟

اگر مربی یا مرکز آموزشی می شناسید لطفا معرفی کنید . 

عزیزم من در سن30سالگی یاد گرفتم اشکالش چیه؟

آفرین. منم می خوام یاد بگیرم اما راستش خجالت می کشم. میشه توضیح بدید لطفا کلاس گروهی رفتید یا خصوصی و چقدر طول کشید تا کاملا حرفه ای بشید؟ و اگه تهران هستید ممنون می شم استخر و مربیتون رو معرفی کنید

من از بچگی شنا حرفه ای کار میکردم تا حدودا۱۴سالم شد دیگه ازدواج نکردم تا الان که ۱۸سالمه خییییلی میخ ...

سلام عزیزم 

گلم شما گفتید خواهرتون مربی شنا هستند 

درامد مربیان شنا خوب هست؟؟ 

ساعت کاریشون دست خودشون هست؟؟؟ 

منم میخوام شروع کنم 

به شما خیلی علاقه دارم و کار هایی هم که ساعتش دست خودم باشه هر چند که درآمدش کمتر از کارمند باشه رو ترجیح میدم

میشه منو راهنمایی کنی

سلام عزیزم  گلم شما گفتید خواهرتون مربی شنا هستند  درامد مربیان شنا خوب هست؟؟  ساع ...

درآمدش خگاز کارمندی کمتره ولی خوبه

یه ساعاتی خاصی استخر دست خانم هاست و یه ساعتی دست اقایون

اون ساعتی‌که دست خانم هاست ثابته وشما در اون ساعت آموزش میدین اما معمولا روزشو خودتون مشخص میکنید

شما مدرک مربیگری دارین؟