2789
عنوان

سرطان دارم

1 بازدید | 19 پست

الان دو حلسه است شیمی درمانی کردم روحیه ام خوبه خداروشکر .سرطان سینه دارم یه وقتایی میگم زیادی نکنه خوش بین باشم بعد یه اتفاقی بیفته ؟

کسی رو دیدید چیزیش بشه یا حالش خوب نشه؟؟؟ دکتر گفته ۶ جلسه شیمی میشی میری ازمایش و عکسبرداری اگه اوکی بود با ۱۲ جلسه تمومش میکنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم اصلا نگران نباش همسایه ماهم سرطان سینه داشت تازه بدخیم بود الان چندساله عملش کردن شیمی درمانی میشد . چندساله حالش خوبه خوب شده

سرطان سینه بیشتر و بهترتر درمان میشه اصلا غصه نخور 😘خوب میشی

دیگه مثل سرماخوردگی شده درمانش . راحت خوب میشی

یه اشنای خیلی خیلی دور داریم شیمی کرد خوب شد

البته دو نفر داریم هر دو خوبن

دنیا خیلی کوچیکه یهو میبینی یه آدم آشنارو توی ناکجا آباد میبینی. امیدوارم همینطور اتفاقی جواب سوالای زندگیتو پیدا بکنی..😘

ما تو فامیل چند نفر رو داریم سرطان سینه گرفتن...خدا رو شکر الان سالم و سلامتن...انشالله هر چی زودتر سلامتیت رو به دست میاری عزیزم.

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💗تیکر تولد 2 سالگی دوقلوهام💗

والا من بچه بودم مال خیلی سال پیشه فامیلمون خوب شده بود الان اطرافیان چند تا دیدم اونا هم خوب شدن کامل میگن زود خوب میشه این نوع سرطان و جواب میده برات کلی دعا میکنم گلم خودتم همیشه شاد باش و امیدوار ایشالا تاپیک بهبودیت .

ففط میشه علایمتو بگی و این ک چن سال داری چون منم سینه هام درد میکنه اکثرا

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم