2789
عنوان

دیت اول

83 بازدید | 13 پست

از خاطرات دیت اولتون بگید

باید و نباید ها کلن هرچیزی که میدونید لازمه و بگید😉

نزار قبانی یک جایی میگه «چه فایده ای دارد نگران من باشی ولی از من دفاع نکنی؟ خیلی دوستم داشته باشی، اما من را نفهمی؟ جای خالی ام را حس کنی، اما سراغم را نگیری؟ چه فایده ای دارد در میان دارایی های تو باشم اما مهمترین آنها نباشم؟» به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نباید زیاد وا برید و خودتونو لوس نشون ندید جوری نشون بدید که انگار اولین دیتتونه ولی خیلیم بیخیال نسبت به اتفاقای دیت نباشید

بازم میگم

زود وا نرید

ارالیا یا لیلی صدام کنید🎀مردا درخواست ندید که صدتا فوش گذاشتم . همچنین شما خانومای عزیز . برای بار صدم به نینی سایت بازگشتم . نصرانی . Pharmacy👩⚕️

لازمه که نری دیت و خودتو درگیر این مسائل بیهوده نکنی و بشینی آیندتو بسازی و هدف بزاری توی زندگیت و پیشرفت کنی

به عنوان یه با تجربه پرومکس الترا اینو گفتم

.

ای کاش همون پارسال بعد دیت اول بهم میزدم

الان تاپیک زدمراجبش

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

زمان دیت میت نبود کلا یه قرار با بی اعتمادی بعداز چندین بار گفتگویی تلفنی بود بعد هزارتا خواهش طرف البته برا خودم نمیگم دوستامو دیدم یع دفع دوستم اولین بار با یکی بعد چن ماه قرار گزاشته بود بعد یه لحظه دستشو تو جیبش کرده طرف میخاست فرار کنه فک کرده اسپری فلفلی درمیاره