2777
2789
عنوان

اولین‌تایپیکمه کمکم کنید

134 بازدید | 14 پست

یه زنه وقتی حامله بودم پیام داد ب شوهرم عزیزم ناهار میای اینجا زنگ زدم زن بود اولش گفت جانم ولی تا صدامو فهمید قطع کرد بگذریم ک بعد با شوهرم تبانی کردن ک بگن‌اشتباهی پیام داده بوده و ...

حالا دیروز بعد ۶سال تو واتساپ یه عکس فرستاده به شوهرم گفتم این بعد ۶ سال دوباره اشتباه فرستاده حاشا میکنه میگه بمن‌چه چمیدونم چرل داده 

پیام خانمه دادم میگه سگی ک میگی رو نمیشناسم

به زنه گفتم بیا کمکم کن خیانت شدهرمو ثابت کنم ۱۰ تومن بهت میدم اصلا دیگع‌نتش وصل نکرده بخونه زنه ۱۰ ستل حداقل بزرگتر از منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چراهمون زمان درست حسابی پیگیر ماجرانشدی؟چراگذاشتی خامت کنه؟! من ازتوضیحاتت اینطوری برداشت می‌کنم که شوهرت رابطه دیرینه بااون خانوم داره

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

خب اگر تو این  6 سال شوهرت با اون در تماسه و شما متوجه نشدی 

و تو زندگیتم مشکلی نداری نگران نباش ازین رابطه های بی ارزشه

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
حاآ میکنه حاشااااااا بار اولشم‌نیست فقط حاشا میکنه نباه فرصتم‌ ثابت کنم ک دیگه نگه بهم تو شکاکی بیما ...

پس پيگير باش حتما

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕