2789
عنوان

خرید دوچرخه

1 بازدید | 15 پست

دوستان من دو تا پسر دارم ۱۳ ساله و ۹ ساله

هردوشون دوچرخه دارن سایز ۲۴ و ۲۰ دوچرخه های عالی ۵ سال پیش هر دو رو نو از گمرک گرفتم

حالا قرار شده دوچرخه بزرگتر بگیریم سایز ۲۷ و ۲۶

امروز قیمت کردیم دوتاش ۷۰ میلیون میشد

همسرم میگه دوچرخه ی ۲۴ رو بدیم به پسر کوچیکمون و برای پسر بزرگمون از دیوار دست دوم تمیز بخریم بشه نهایتا ۲۰ میلیون پسرام تاکید روی نو دارن اگه بخوام دست دوم بخرم باید راضیشون کنم

۷۰ میلیون در حد توانمون هست اما خوب سخته ولی می تونیم پرداختش کنیم درآمدمون ماهانه نهایتا ۶۰ تومن بشه

نمی دونم چیکار کنم به خودم سختی بدم نو بخرم و پیرامو خیلی خوشحال کنم یا راضیشون کنم و دست دوم بخرم

نظرتون چیه ؟

من باشم ۲۰ می خرم

و بقیه شو طلا براشون میذارم کنار

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

به دست دوم راضیشون کن

۱۳ ساله درک کافی داره گلم

باهاش صحبت کنین

شرایط اقتصادی جوریه که بهتره بچه ها سازگاری مالی رو تمرین کنن

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راضیشون کن بعضی وقتام باید به بچه ها مراعات کردن و یاد داد

بچههامو قانع بار آوردم پر توقع نیستن اما پسرام عشقشون فوتبال و دوچرخه سواریه دوچرخه براشون حکم ماشینو داره ولی شایدم همین کارو بکنم

به دست دوم راضیشون کن ۱۳ ساله درک کافی داره گلم باهاش صحبت کنین شرایط اقتصادی جوریه که بهتره بچه ها ...

ممنونم درسته ۲۰ کجا و ۷۰ کجا و اینکه قبلا تجربه ی دوچرخه ی نو را داشتن اونم دو بار

بچههامو قانع بار آوردم پر توقع نیستن اما پسرام عشقشون فوتبال و دوچرخه سواریه دوچرخه براشون حکم ماشین ...

آخه دوچرخه دست دوم تمیزم خیلی میتونی پیدا کنی تو این شرایط ام خیلی سخته حتی دوچرخه خریدن

آخه دوچرخه دست دوم تمیزم خیلی میتونی پیدا کنی تو این شرایط ام خیلی سخته حتی دوچرخه خریدن

تو دیوار نگاه کردم چند مورد تمیز دیدم و اینکه همسرم و پسر بزرگم خودشون دوچرخه شناسن از نزدیک ببینن می تونن به سلامتش و جنسش پی ببرن

دلشون نمی شکنه ؟ امروز تو دوچرخه فروشی چشماشون برق می زد از خوشحالی خیلی دودلم

نمیدونم من بچه این سنی ندارم

ولی به نظرم بد نيست یه سری چیزها رو بهتر بدونن

در مورد اینکه قرار نیست صرفا مصرف گرا باشبم

بدون هیچ حساب و کتابی

و اگر دوچرخه پسر بزرگتون هنوز کار میکنه خب چه ایرادی داره برادرش هم ازش استفاده کنه ؟

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

واقعا ؟؟؟ باید پا روی دلم بزارم ولی شاید این کارو بکنم

. اگه پسرتون ناراحت میشن نو بگرین

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

نمیدونم من بچه این سنی ندارمولی به نظرم بد نيست یه سری چیزها رو بهتر بدونندر مورد اینکه قرار نیست صر ...

بله درست می گین دوچرخه ی پسر بزرگم عالیه تمیز و سالم و جنس خوب اون زمان گرون خریدیمش اونو بدم داداشس و برای پسر بزرگم از دیوار دست دوم سالم و تمیز بگیرم احتمالا همین کارو بکنم ممنونم

. اگه پسرتون ناراحت میشن نو بگرین

امشب منطقی باش صحبت می کنم می برمش از نزدیک دست دوم رو ببینه شاید ذهنیت بدی از دوچرخه دست دوم داشته باشه ببینم چه نتیجه ای می گیرم ممنونم