2777
2789
عنوان

دیگه صبرم تموم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 33 پست
میدونی از بس سکوت کردم پر رو شدن فکر کردن زبون ندارم 

اره جواب بده بهترين كاره من عمه نامزدم باهام بد حرف زد همون موقع ج دادم بعدشم گذاشتم رفتم بفهمه نامزدمم بدو بدو اومد تازه دعواشم شد بايد ارزشتو بفهمن

صبح یعنی پایان دلتنگی خورشید برای دوباره دیدن تو
امضاتو چند بار بخون

خوندم به خدا آرزومه اما دیگه به جنون رسیدم گاهی وقتا دلم میخواد خودمو بکشم چون افسوس میخورم چرا خودمو گرفتار اینا کردم 

خدایاپناه میبرم به تو از شرِ... خودم ، نفسم ، زبانم ، قضاوتم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس دیگ غمت چیه شوهرت پشتته دیگ بذااوناهرکارمیخان بکنن

متاسفانه زیاد جلو چشممن اگه ازش دور بودم حالم خوب بود 

اگه منظورت برادرشوهرته والا من سال به سال اونارم نمی بینم  هروقت برم خونه مادرشوهر وقتی می رم ...

بیشتر مادر شوهر و خواهر شوهر . در کل فکر میکنن رییس دنیان همه باید جلو پاشون تعظیم کنن

بیشتر مادر شوهر و خواهر شوهر . در کل فکر میکنن رییس دنیان همه باید جلو پاشون تعظیم کنن

به منم هرروز ميزنگن که کجا بودی چرا جواب ندادی کجا رفتی منم میگم نمیدونستم باید هرروز حضورغياب بشم

خوندم به خدا آرزومه اما دیگه به جنون رسیدم گاهی وقتا دلم میخواد خودمو بکشم چون افسوس میخورم چرا خودم ...

خدا انسان هایی رو که دوست داره بیشتر امتحان می کنه این به من ثابت شده،منم قبلا مثل تو بودم رفتم مشاوره اونجا حرف میزدم وخالی می شدم تازه من فقط یه مادر شوهر دارم همین مشاور هم چیز هایی بهم یاد داد که خیلی بدردم خورد،بنظر من بهتر با یه مشاور خوب حرف بزنی حداقل خالی می شی.