2789
عنوان

خیانت همسرم

1 بازدید | 11 پست

دوستان همسر من بیماری دوقطبی داره بارها بهم خیانت کرده پنهانی چند وقته پیش گوشی گذاشتم صدا ضبط کردم تلفنی حرف میزد گوشی پنهانی داشت

من پیدا کردم مشاور هم رفتم میگه بیماره دست خودش نیست بیشتر مواقع فاز مانیا این کارارو میکنه

با ما هم خوبه تو رو میگه دوستت دارم عاشقتم همه کار میکنه واسه منو و دخترم همه روابط عاطفی روحی جنسی تفریح خرج کردن همه چیمون خوبه

اما من تو این یکماه بهش گفتم یا خونه یا مغازه رو بزن بنامم واگرنه جدا میشم

اونم گفت یکی از ماشین هارو میزنم من قبول نکردم

قبلا هم ۳ دونگ خونه رو زده بنامم

خلاصه الان خرش از پل گذشت میگه نمیتونم چیزی بنامت کنم بنام بزنم جدا میشی میری منم بدون شما میمیرم و این حرفا

میگه بمون برات جبران میکنم طلا میخرم

الان من چیکار کنم به خانوادم نگفتم فعلا شرایط طلاق ندارم خانوادم نمیتونن حمایت کنن

گفتم الکی ابروی خودمم نبرم

ولی دلم نمیخواد سرمم بی کلاه بمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیانتش جنسی؟؟

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

واقعا؟ یعنی دو قطبی ها خیانت باید بکنن؟

تو فاز مانیا سرخوشن.

سرخوشی زیاد باعث ایناس

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

دو قطبی وقتی کنترل نباشه این عوارض رو دارهباید حتما دارو مصرف کنه یا دوز و نوع داروها رو تغییر بده پ ...

عزیزم دارو مصرف میکنه ولی تو دوران افسردگیش همیشه دکتر رفتیم تو این دوره شیدایی نمیدونم دوز داروهاش تغییر میکنه یانه