2789
عنوان

چهارشنبه دیدمش

1 بازدید | 35 پست

چهارشنبه یکی از همکارام که قبلا شعبه ما و از طریق واسطه بهم پیشنهاد ازدواج داده بود را دیدم چقدر زجرم داد. شکستم داد اما حلالش کردم یه روز حس میکردم بدون اون نمیتونم بیماری جسمی گرفتم از دستش یک ماه کامل اما تونستم با یه دقتی بهم نگاه کرد و من همینطور که با دوستم چایی میخوردیم و هرهر حساب ارباب رجوع ها را بررسی میکردیم محل سگ بهش نزاشتم مکث کرد من نگاهش کنم سلام و تعارف کنه اما صورتمو برگردوندم به خدا انگار یه سوسک فاضلاب دیدم در این حد بی ارزشه برام

قربون خدا برم که تو تایم کم بعد از اون یه بنده خوبشو عاشق من کرد و خوشبخت شدم.

دوستان هر وقت تو چنین شرایطی بودید بدونید یکی اون بالا حواسش هست حتی ازدواج هم نکردید خودتون پیشرفت کنید و با یه آشغال نباشید

واقعا خوشحال باشید که خدا خودش آدم هارو از زندگیتون حذف میکنه

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی کاش حکمتشو نشونمون میداد که چشممون دنبال اون که رفته نباشه

واقعا ولی انسانه دیگه

قلبه دیگه چه میشه کرد آدم عاشق کوره خدا بیا زمین هم طرف راضی نمیشه

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

منم تو این شرایطمدلمو شکست خوردم کردنمیدونم چرا این کارا باهام کرد منم نمیبخشمش هیچوقت دعا میکنم اون ...

عزیزم فکر نکنم اندازه من سختی کشیده باشی چند ماه اومد و رفت تا منو عاشق خودش کرد منی که سرشار از غرور بودم تعریف نباشه با وجود زیبایی و قد بلند این همه پیشنهاد دوستی داشتم که شاید به ازدواج هم ختم میشد اما حیا و نجابتمو زیر پا نزاشتم بعد ایشون خوب که منو عاشق کرد و مدام پیامهای احساسی میداد گفت من واقعا عاشقتم اما آدم ازدواج نیستم آرزوم هست بمونی برام و همه کار برات میکنم ماشین میخرم برات فقط تو هم باید پارتنر ج.ن.س.ی من هم باشی اون شب که این حرفا رو بهم زد میخواستم سکته کنم و حرفای زناشویی در مورد استایلم زد و با تن صدای بدی دوست داشت ادامه بده به خاطرش دو خواستگار خوب رد کردم فردا گفتم من اهلش نیستم مگه نگفتی ازدواج گفت من قیافه تو خیلی خواستم تا حالا صبر کردم اخلاقت دستم بیاد که خوبی حالا هم تا ابد دوستم باش گفتم من عاشقتم میشه دوست باشیم بدون س.ک.س قبول نکرد و همون موقع بیمار شدم تو اوج بیماریم یه مهندس که حسابش دستم بود با احترام توی تلگرام پیام داد که سرکار خانم من ۹ ماهه شما را دوست دارم و رئیس تون هم گفته عالی هستی اجازه تماس می فرمایید و بعد ایشون شد شوهرم

با منم همچین کاری کرد

بعد سه سال منو رها کرد رفت دنبال دوسدختر قبلیش

چند ماهی میگذره و دایما نفرینش میکنم

دارم ذره ذره زجر میکشم و عین شمع آب میشم

عین یک سگ دلتنگم و اشک میریزم امیدوارم روزی و ببینم که من تو عشق و حالمو اون داره زجه میزنه تقاص پس میده

تقاص کارایی ک با من کرد

فداتشم گلم ممنونم اما داغون شدم بیش از دو سال عاشق بودم

ولی میدونی چیه باعث شد منطقی تر بشی

با چشم باز نگاه کنی

واقعا ولی انسانه دیگه قلبه دیگه چه میشه کرد آدم عاشق کوره خدا بیا زمین هم طرف راضی نمیشه

به خدا راست میگی اون ادم نه قد داشت نه قیافه فقط زبون چرب و نرم داشت چند تا دوستام میگفتند اصلا بهت نمیخوره قد من ۱۷۳ و قیافه م هم خوبه اونم تقریبا کوتاهتر هم بود و استایل زشت و دماغ گنده چشم ریز اصلا هر کی میدید میگفت خوب قبول کردی چقدر پسره شانس داره

به خدا راست میگی اون ادم نه قد داشت نه قیافه فقط زبون چرب و نرم داشت چند تا دوستام میگفتند اصلا بهت ...

وای چقدر شبیه منی

وای فکر کن خودت رو بخاطر چنین آدمی کوچیک میکردی ولی واقعا باید از آدمایی که با کلمات بازی میکنن ترسید

عزیزم فکر نکنم اندازه من سختی کشیده باشی چند ماه اومد و رفت تا منو عاشق خودش کرد منی که سرشار از غرو ...

منم خیلی سختی کشیدم

پسره چند ماه باهام حرف میزد از خط قرمزام رد شد و میگفت من تو رو میخوامت و همه تلاشمو میکنم برای داشتنت من عاشقش شدم حاضر بودم هر سختی رو کنارش تحمل کنم سرمایه نداشت و میگفت پدرم حمایتم نمیکنه من میخواستم کمکش کنم

اصلا نمیدونم هدفش چی بود آشغال بعد ۴ ماه با باباش اومدن خونمون خواستگاری بعد یه هفته رابطه خواست من قبول نکردم دو روز بعد گفت بابام از تو خوشش نمیاد و تمومش کرد چند ماهه نتونستم به زندگی برگردم شدم یه آدم افسرده که دیگه به کسی اعتماد ندارم

ولی میدونی چیه باعث شد منطقی تر بشی با چشم باز نگاه کنی

دقیقا عزیزم همسر فعلیم با اینکه دوران آشنایی مون طولانی بود یک بار نگفت بیا شب پیشم و فوق العاده مودب هست اما اون همش میگفت و من قبول نمیکردم قهر میکرد. نظر لطف خدا به من حقیر بود که هیچ وقت وارد رابطه ج باهاش نشدم