2821
2789
عنوان

جالبه لطفا بیاین

61 بازدید | 10 پست

سلام.داداش من یه خواستگاری رفت جواب منفی دادن.نه قاطع.(به دلیلی یه چیز غیر منطقی و اونموقع برا دختره یه خواستگار بهتر اومده بود الان نمیدونم هستش یا نه ولی هنوز مجرده دختره)

داداش دختره چون رفیق داداشم بود میخواد با زنش بیاد شهرستان خونمون تفریح

الان گفته بابا مامانش هم میخواد باهاش بیاد

چرا بنظرتون؟؟؟

عجیب نیس؟بابا مامان پیرش بیان؟؟با ذهن من الکی بهم ریخته؟

ممکنه بخوان چراغ بدن

.هدف ما از زندگی آزادی و رهایی و شجاعت هست ...اما روحمون به خدا تعلق داره جز با خدا آرامش پیدا نمیکنه. پس خودت رو درگیر تعصبات و عقاید اجباری و قصاوت های نا به جا نکن هر جا شک کردی دنبالش برو چون مطمعن باش شک پیش میاد پس ازش نترس ..برای خودت و روحت و خدا زندگی کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب داداشش با داداشت رفیقه میتونن بیان.نمیدونم از نیتشون که خبر نداریم.ولی رفت و امد میتونین داشته با ...

داداشش بیاد عادیه اره

ولی پدر مادرش

اونم پدر مادر ی دنده و رکشون

عجیبه

واقعا؟

اره چرا ک ن

مگر اینکه ادم های خیلی بیخیال و راحتی باشن ک بیان خونتون

.هدف ما از زندگی آزادی و رهایی و شجاعت هست ...اما روحمون به خدا تعلق داره جز با خدا آرامش پیدا نمیکنه. پس خودت رو درگیر تعصبات و عقاید اجباری و قصاوت های نا به جا نکن هر جا شک کردی دنبالش برو چون مطمعن باش شک پیش میاد پس ازش نترس ..برای خودت و روحت و خدا زندگی کن.

احتمالش همهس ولی پدر خیلی خیلی سختگیری دارن

نگران نباش .با صحبت کردن و یه رفت و امد های کوتاه معلوم میشه.ولی باز دست خودتونه که راشون بدین خونه یا نه 😅به هر حال هر کی یه اخلاقی داره.تو هر خانواده ای هست.

نگران نباش .با صحبت کردن و یه رفت و امد های کوتاه معلوم میشه.ولی باز دست خودتونه که راشون بدین خونه ...

نه بابا

خیلی مهمون نوازیم ما

ی ماه هم وایسن بابام چیزی نمیگه

نهایت احترام

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز