2777
2789
عنوان

دوست بد

994 بازدید | 11 پست

دخترا و خانمای عزیز سلام دیروز در مورد یکی از دوستام یه چیزایی شنیدم که خیلی ناراحت شدم البته همشون واقعیت داره و فکر میکنم ازم استفاده کرده فقط البته دوست من دختره و بخاطر شرایط خاصش من سعی کردم کمکش کنم اما متاسفانه اون در آخر کار نادرستی کرد(البته در‌مدت دوستیمونم یکسری کارایی میکرد)تجربیات شما از دوست چی بوده کلا دوستای خوب بیستر دارید یا دوستای بد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی‌کردم کلی بنویسم‌ما اول با هم‌کار‌میکردیم‌توی یک‌محیطی هرجا موفقیتی این شخص‌داشت باهاش خوشحال میش ...

خب .... درس خوبی شد تا از این به بعد حواستو جمع کنی... همه جا دوست خوب و بد هست... سعی کن تصمیمات بعدی با فکر انتخاب کنی دوستاتو...

چقدر گنگ نوشتی! ماهم گنگ بنویسیم؟! خب تعریف کن چی شد و چیکار کرد

البته من در این حین حدسهایی زده بودم‌چون بنظرم‌یجورایی حرفاش‌‌گاهی ضد و‌نقیض بود با اینکه سیاست‌خوبی داشت و  خوب حرفاشو‌با هم‌هماهنگ میکرد اما خب یه جاهایی خودشو‌ لو‌میداد خواه ناخواه،گذشت و بمن گفت‌از‌شرکت بریم بیرون و‌یکی‌دیکه از‌همکارامون‌که یکی از ..... آدمای عمرم بودو هم آورد برای شراکت خلاصه بگم کارای انتخاب اسم‌شرکت و‌ترجمه و‌حتی لوگو رو‌هم اکر درست یادم باشه من تمام کاراشو کردم و فقط من اون زمان ۵ تا مشتری آوردم‌و اما اونا هیچی گذشتو دیدیم هی میگن این‌کار‌نمیگیره و‌اینا یه روز بهم زدن همه جیزو تا‌مدتها پیش که‌دیدیم‌هنوزپیج شرکت در اینستگرام فعاله پیش‌خودم‌گفتم عحب آدمایین اینا که هی‌میگفتن این کار کار‌نمیشه و‌دست زیاده و‌اینا هیچی الان‌ایشون از همین طریق پول در میاره و دیروزم کلی‌چیز میز‌ فهمیدم و فهمیدم با‌اون آقا هم‌در‌ارتباط بوده.اکی‌اصلا‌میکیم مسائل شخصیشه در ابتدا در‌مورد بچه بگم که ماجرای اون به‌نحوی بوده که پر شده و‌همه این‌خانمو میشناختن(من ایران‌نیستم بین ایرانیا)

خب .... درس خوبی شد تا از این به بعد حواستو جمع کنی... همه جا دوست خوب و بد هست... سعی کن تصمیمات بع ...

اتفاقا من اصلا اهل دوست و‌رفیق نیستم گفتم این خانمم بیشتر بخاطر شرایط و بچش بود و بیشتر یه‌حس‌همنوعی بود تا دوستی.

از اونجایی که من‌با ایرانیا واقعا در ارتباط نیستم‌ و با دو نفر اونم سالی یک بار همدیگه رو‌میبینیم البته این شخصی‌که به‌من این موضوعات رو‌گفتن بعد از ۲ سال دیدم 

انگار فقط من‌بودم از حقیقت بی خبر بودم حتی یک شخص‌دیگه‌هم به خواهرم یک موضوعی را‌ کفته بود که خواهرم دفاع‌ کرده بود.خلاصه در آخر این‌ شرکتم خودشون دوتا پیجوندن حتی یادم‌میاد وقتی هرروز مشتری میومد از جانب من این خانم یکدفعه به من زنگ زد و کفت کاش این مشتری ها رو‌نمی آپردی فقط باعث شد روابط ما بد بشه مه این حرف مسخره ای بود چون اونموقعی که توی کمپانی قبلی بودیم اونم اگر موفقیتی داشت من واسش خوشحال میشدم و‌تشویقش میکردم و‌هیچوقتم اینجوری نگفتم چمیدونم والا موارد زیادن باید یکم یکم یادم بیاد البته زمانی مه شرکت دومو جدا مردیم این خانم هیچی نشون نداد و من طبق چیزایی که دیدم و حس‌میکردم کلا رابطمو باهاش قطع‌کردم و قضیه مال ۷،۸ ماهه پیشه اما یکی از بچه ها که دیشب حقاقیق رو‌کفت و من فهمیدم حدسام درست بوده حتی در‌مورد ارتباطش با ابن آقا داغ دلم تازه شد😂😂 بنظر من هرچقدرم زندگیه شخصیش بوده و دوست نداشته بگه میتونسته سکوت کنه منم هیچوقت سوالی واقعا ازش نکردم چون‌ماجرا جوری بود که نگفتن و بازنکردنش بهتر از‌گفتنش بود.میتونست دروغ نگه جون من واقعا با صداقت سعی‌کردم باهاش وارد بشم و‌مسائلیم که نیمخواستم بهش‌نمیگفتم از طرفی برای‌شرکت دوم اگر‌میدونستم‌این ۲ نفر با هم‌هستن‌ از اول تکلیف خودمو میدونستم و‌واقعا باهاشون وارد کار‌نمیشدم

از اونجایی که من‌با ایرانیا واقعا در ارتباط نیستم‌ و با دو نفر اونم سالی یک بار همدیگه رو‌میبینیم ال ...

عزیزم درسته که دوستت اشتباهات زیادی داشته ولی به نظر من ایراد اول از خود ما ایرانی ها و تربیتمونه

چسبندگی زیادی و دلسوزی زیادی برای دیگران داریم

درستش اینه که خاول مصالح خودمون رو تامین کنیم و کمکمون به دیگران هم جوری باشه که اگر اون فرد هم ترکمون کرد دلمون نسوزه 

ماها زیادی نزدیک میشیم