2789
عنوان

بچه طلاق

1 بازدید | 7 پست

سلام من حدودا یک و نیم ماهه با یک آقایی حرف میزدم ... 22سالمه آقا 26

من شرایط خانواده مو گفتم ...

پدر مادرم جدا شدن من و خواهرم پیش مادرم هستیم

خودم شاغلم و در کنارش درس هم میخونم پسر خوبی بود

امروز بهم گفت شرایط خانواده تو به مادرم گفتم قبول نکرد با اینکه دلم نمیخواد ولت کنم ولی نمیتونم حرف مادرمو نادیده بگیرم و رفت ...

سوالم اینه

یعنی بچه طلاق بودن انقد بده ؟ تجربه داشتید ؟ واقعا حالم خوب نیست ممنون میشم راهنماییم کنید ...

فقط بچه طلاقی من یکیو میشناسم بی آبرو ترین بود تو شهر بخاطر باباش ومامانش اما چ خانواده سرشناسی اومدن با کلی طلا حلوا حلواش کردن و بردن جونشونم واسش میدن دختره هیچی هم نداره ببین ب اینه طرف از ته دلش بخوادت یا نه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

تازه مورد های دیگ هم دیدم ک اومدن دختر گرفتن خودشون بی نظیر بودن اما دختر و خانوادش افتضاح

خودمم همینطور خانواده خودم افتضاح خانواده شوهرم بسیار عالی هستن باید طرف واقعا بخوادت

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق پدر و مادر ضربه سنگینی هست واسه بچه ها ممکنه تاثیرات این ضربه رو ایندشون دیده شه

ولی بازم بچه های طلاقی هستن که خوب باشن

من مادرم وقتی سه سالش بوده طلاق گرفتن پدر و مادرش و مامانم اصلا دیوونه بود بابام میگه بچه ای که سنش پایین بوده موقع طلاق پدر و مادرش به درد ازدواج نمیخوره ولی اگه سنش بالا بوده موقع طلاق پدر و مادرش اشکال نداره چون تو سن بالا کمتر ضربه میخورن

ولی من الان فکر میکنم شاید فامیلای مادرم بینشون یه بیماری روانی ژنتیکی رایجه و ربطی به بچه طلاق بودن نداره چون دیوونه بینشون زیاده

اگه از من تعجب میکنی امضامو تا آخرش بخون: خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری ها و اختلالات مغز و اعصاب و روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ ممکنه بعضی جاها منظورمو بد برسونم یا متوجه منظور دیگران نشم که به خاطر بیماری منه بیماریم مربوط به مغزه ولی از خیلی از کاربرای اینجا بیشتر میفهمم مغزم یه مقدار متفاوت کار میکنه (خیلیاتون ممکنه همین بیماری منو داشته باشید ولی خودتون ندونید چون زیاد ناتوان کننده نیست و تو ظاهر مشخص نمیشه، مادر زادیه)🧠 تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

تازه مورد های دیگ هم دیدم ک اومدن دختر گرفتن خودشون بی نظیر بودن اما دختر و خانوادش افتضاحخودمم همین ...

شغل و تحصیلاتتون چی بود؟ چی باعث شد بخوان شما رو؟

اگه از من تعجب میکنی امضامو تا آخرش بخون: خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری ها و اختلالات مغز و اعصاب و روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ ممکنه بعضی جاها منظورمو بد برسونم یا متوجه منظور دیگران نشم که به خاطر بیماری منه بیماریم مربوط به مغزه ولی از خیلی از کاربرای اینجا بیشتر میفهمم مغزم یه مقدار متفاوت کار میکنه (خیلیاتون ممکنه همین بیماری منو داشته باشید ولی خودتون ندونید چون زیاد ناتوان کننده نیست و تو ظاهر مشخص نمیشه، مادر زادیه)🧠 تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

شغل و تحصیلاتتون چی بود؟ چی باعث شد بخوان شما رو؟

من معلم بودم اون موقع

تا ارشد هم خوندم

علاقه

وگرنه خانواده خوبی نداشتم و ندارم خیلی تنهام الان جز شوهرم کسی رو ندارم البته خانوادش هم خیلی خوبن

من معلم بودم اون موقع تا ارشد هم خوندم علاقه وگرنه خانواده خوبی نداشتم و ندارم خیلی تنهام الان جز شو ...

خوشبخت باشید

خیلی خوشگلی؟

خوشبخت باشید خیلی خوشگلی؟

مممنونم عزیزم

من عمل کردم راستش ب قول نینی سایتیا طبیعی نیستم