2789
عنوان

یار رژیمی میخوام

1 بازدید | 13 پست

سلام من میخوام رژیم بگیرم روحیه م داغونه نمیتونم به نصف روز نکشیده میشکنم اگ کسی میخواد شروع کنه بیاد با هم استارتشو بزنیم لطفا . روش لاغری هم فستینگ و سالم خوریه

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر باهم باشیم شاید بتونیم

وجدانن بیا شروع کنیم من دیگ دارم روانی میشم از دیدن خودم تو آینه بچه کوچیک دارم از دست اون حرص میخورم پرخوری عصبی میگیرم . چند کیلویی من ۶۷ میخوام تا ۵۰ برم

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

من ۱۸ کیلو کم کردم الان بدنسازی میرم که بدنم جمع بشه

من بچه کوچیک دارم منم میخوام ۱۷ کیلو کم کنم ولی با بچه نمیشه باشگاه رفت وگرنه حتمااا میرفتم

تو خونه ورزش میکنیممن هروز انجام میدم

اره منم تو خونه ورزش میکنم من از امروز ساعت ۶ غروب فستینگ رو شروع میکنم تا فردا ساعت ۱۲ شهر یعنی فست ۱۸ ساعته شما چند ساعته میگیری و از کی

من اصلن چیزای مصنوعی نمیخورم کارخونه ای مثلن بستنی و..نمیخورم

دلم شیرینی بخاد کشمش و خرما میخورم

غذای بیرونی وفست فودم نمیخورم

فقط باید حجم غذامو کم کنم

تقریبا هروز متوسط ۶۰۰۰ قدم پیاده میرم

و نرمشمیکنم(۵۰ تا دراز نشست و پل باسن )