2789
عنوان

نوزاد نارس

79 بازدید | 19 پست

سلام وقت بخیر

پسر من ۳۱ هفته بدنیا اومد در اثر آبریزش کیسه آب و عفونت رحمی

۲۸ هفته ان آی سیو بود و ۷ روز بخش:

چشمش تززیق شد

وزنش ۱۵۶۰ بود

الان سه هفته است اومده وزنش شده ۲۲۰۰

بسختی شیر میدیم بهش

واقعا نگرانم اصلا از نظر بینایی و مغزی همش ترس دارم

کسی هست کمک کنه اگر تجربه مشابه داشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب نظر دکترا چیه عزیزم؟ من اطرافم همچین موردی نبوده که بتونم راهنمایی کنم دوران بارداری متوجه عفونت ...

نه متاسفانه واقعا عذاب میکشم

انقدر که همه جا نوشتن عفونت روی چشم و مغز چقدر عوارض داره

اطراف ما بود.

الا حالش اوکیه.

بچه خیلیییییی ریز بود در حدی ک همش فک میکردیم نمیمونه. باباشم امید نداش بمونه.

همین ۱۴۰۰، ۱۵۰۰ بود

ولی آمپول ریه زده بود.

الا حدود ۱ سالشه. حالشم خوبه ولی خب یکی دو ماه از بچه های دیگ تو روند رشدی عقب تره ک دکتر میگه طبیعی هس.

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

دختر خواهر منم ۳۴هفته به دنیا اومده بود و شبکیه ی چشمش تشکیل نشده بود

.خیلی سخته خیلی.بزرگ کردنش واقعا میفهمم چی میگی.ولی خدا خواست و به تزریق نکشید درست شد خود به خود.و الان یه سالشه.اصلا اصلا نگراننباش غصه نخور رشدش خیلی خوبه شکر خدا و تزریق هم خیلی ها رو اونجا شنیدم انجام میدن چیز خاصی نیست ایشالله خوب میشه

نه متاسفانه واقعا عذاب میکشم انقدر که همه جا نوشتن عفونت روی چشم و مغز چقدر عوارض داره

خواهرانه بهت میگم سرچ نکن نتیجه ای جز استرس و ترس برات نداره

چه ربطی داره اخه من خودم تو بارداری زخم دهانه رحمم داشتم بدون هیچ علامتی حتی ۶ ماهگی پاپ اسمیرم دادم کلی دارو و .. مصرف کردم عفونتم ریشه کن نمیشد همین الانشم فکر کنم دارم با اینکه کلی مراقبت میکنم بچمم خداروشکر مشکلی نداشت

بچه شما زود دنیا اومده قطعا اولین بچه ای هم نیست که این مدلی دنیا اومده الکی خودتو نترسون کلی دکتر هست متخصص هست تحت نظر باشه انشالله هیچ مشکلی پیش نمیاد

الان یه سردرد ساده رو سرچ کنی تهش میگه سرطان داری هیچوقت تو گوشی سرچ نکن

🤍🌱
اطراف ما بود.الا حالش اوکیه.بچه خیلیییییی ریز بود در حدی ک همش فک میکردیم نمیمونه. باباشم امید نداش ...

یعنی عفونت رحم داشت مادرش !!!

دیوانه شدم از بس دارم همه جا سرچ میکنم

از نظر قلب کلیه و اندامهای داخلی و ... خدا رو شکر سالمه

عفونت ریه داشت ولی عفونت خون نه

گوشش رو بردم شنوایی سنجی طی یکهفته خیلی تغییرات مثبت داشت

اما کلا به صدا واکنش نداره زیاد

نگرانم همه جا نوشتن عفونت باعث کوری و فلج مغزی میشه

بخدا از استرس خودم هزار تا مریضی گرفتم

خواهرانه بهت میگم سرچ نکن نتیجه ای جز استرس و ترس برات نداره چه ربطی داره اخه من خودم تو بارداری زخم ...

همسرمم همین رو میگه ولی چه کنم

کلا یا همش خوابه یا بیدار میشه فقط این ور اون ور رو نگاه میکنه

همسرمم همین رو میگه ولی چه کنم کلا یا همش خوابه یا بیدار میشه فقط این ور اون ور رو نگاه میکنه

خوب نوزاد همینه دیگه عزیزدلم ، کلا میخوابه مخصوصا نارس باشه بیشتر میخوابه انگار تو شکم مامانشه

بچه داری یه پروسه فوق العاده سختیه از الان بخوای انقد استرس به جون بخری تا یکی دو سال دیگه هیچی ازت نمیمونه بهت قول میدم بچت هیچیش نیست سال بعد انقد خونتو بهم میریزه میگی ایکاش پارسال اینموقع بود که خوابیده بود 😁

🤍🌱