2777
2789

عزیز جانم کوفته و ماهی هر دو خشکه.

ولی هرکدوم از اینها با یک خورشت دیگه عالی و حتی زیاده. 

راحت تر اینه مه مثلا الویه یا کشک بادمجون و قیمه یا مرغ درست کنی. به اضافه نون پنیر سبزی

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ خامه ای 

سالادالویه    تزیینشوازتونت بردار مدل شیرینی تربانون تست درست کن 

سالادکلم 

کوکوی مرغ 

کوکوی ماکارونی 

کوکوی لوبیاسبز 

پاناکوتا        آسونه وخوشمزه وخوشگل 

زرشک پلوبامرغ 

اینا گزینه های من هستن که تومهمونی انتخاب کنم و درس کنم

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
خونواده شوهر فرق داره تا خونواده خودت🙄

بله. خانواده خود آدم که بیان کمکت میکنن یکم حداقلش و ایتقد بریز بپاش نمیکنن. تازه باهاشون راحتی. من خانواده شوهرم که میان آشپزخونه میترکه. بعدشم باید یعالمه تشک و پتو رو جا بدم تو کمد. صبحم که دیگه برا نماز بیدار میشن نمیخوابن. خب زودتر صبحونه میخوان. منم باید شیش بیدار بشم دیگه. بعدش که رفتن تا چندروز خستم. بعدشم شوهرم یه برادرم داره خب نامحرمه همش باید روسری و مانتو پوشیده باشم. یا میرن حموم بعدش حمومو نمیشورن. یبار برادر شوهرم برا کار اومده بود شهر ما.‌قرار بود یه هفته خونه ما بمونه تا خونه بگیره. میرفت حموم بعدش که من میرفتم میدیم کف حموم پر از موی بدنشه. اییی حالم بهم میخورد

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄