2777
2789
عنوان

بنظرتون کارم درسته؟

161 بازدید | 12 پست

مادر شوهرم تو سال خیلی نذری داره آش و شله زرد و حلبم و چند تا سفره

با توجه به اینکه درآمدم خیلی ندارن ولی مادر شوهرم دوس داره وقتی هم میبینه نداره هی به شوهرم میگه اینو بخر اونو بخر هر چی بهش میگفتم یکی دو تا نذر بسته اون پولو بده بده به یه محتاج قبول نمیکرد  

حالا مشکل من اینه 

یکی که نذر خودشه ولی همش از شوهر من توقع داره خرج کنه اگه یه نذر بود عیبی نداره ولی اینطور نیست همش میخواد پز بده بگه من چقدر دارم

اگه کسی سفره ای بندازه که هیچی میگه منم نذر کردم بندازم من بخدا همش صرفه جویی میکنم لباس ارزون میخرم که پس انداز کنم و اونوقت این خانم همشو به باد میده البته شوهرم هم شکایتی نداره هر روز سفارشهای خانم انجام میده با اینکه مادرش میدونه دو ماه حقوقشو ندادن و کلی قسط داریم اصلا دلش نمیسوزه

حالا چند روزه دیگه شله زردداره منم برای همین اصلا دلم نمیخواد برم کمکشون .بچمم کوچیکه دیروز زنگ زده به شوهرم که هیچکدومتون نمیاد کمک حداقل زنگ بزنید تعارف کنید میدونم که زعفرون میخواد

بنظرتون چیکار کنم؟

والا بنظرمن وحکم شرعیش هم اینه نذرش مشکل داره وقنی ندر میکنی باید خودت بدی اگه نداری نذر کوچیکتر در توان خودت نه که از کسی قرض بگیره و مخصوصا که شما هم راضی نیستی 

تا خدا با من است زمانه با من است .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار درست اینه که به جای صرفه جویی و از خود گذشتگی درست و معقول خرج کنی تا شوهرت بفهمه و یک بار به مادرش بگه ندارم 

شما صرفه جویی کنی پولش میره تو جیب مادر همسرت با این شرایط فقط

مردها هم که خدا را شکر اگه بفهمن زنشون چقدر داره مراعاتشون را میکنه .. نمیفهمن تازه وظیفت میدونن

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

به نظر من شما به اندازه خودت خرج کن صرفه جویی بیجا نکن که دلت نسوزه همین ...دیگه یه پسر برای چند کیلو گوشت و برنج و زعفرون و ال و بل که نمیتونه به مادرش بگه نمیدم نمیخرم.

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

با پول مردم نذری میده  این مدلی شو ندیده بودم بگو مادر جان از پایه نذرت مشکل داره بساط قابلمه و ملاقه اتو جمع کن 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
به نظر من شما به اندازه خودت خرج کن صرفه جویی بیجا نکن که دلت نسوزه همین ...دیگه یه پسر برای چند کیل ...

ینی مادر نباید درک داشته باشه؟وقتی پسرش نداره نذرهای خودشو گردن پسرش نندازه؟بله اگه واقعا نداشتن وواسه مصرف روزانه خچدشون میخواست مادرش حقش بود بدن 

تا خدا با من است زمانه با من است .

عزیزم این نذری اصلا قبول نیست واقعا مادر شوهرت داره اشتباه میکنه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

از نظر مالی که والا چند دفعه به شوهرم گفتم ولی فایده ای نداره اب تو هاون کوبیدنه چون از اول عادت کردن از وقتی شوهرم تو نووجونی رفت سرکار هی خرج کرد

من دوست ندارم برم کمکشون حتی اگه بچه کوچیکم نداشتم دوس نداشتم چون میگن ما هر کاری کنیم اینا نمیتونم جلومونو بگیرن و هر روز نذری میدن