2821
2789
عنوان

شوهرم حرف نمیزنه

175 بازدید | 14 پست

از صبح هیچی حرف نزد بعد رفت بیروت هیچی نگفت برگشت سلام کردم یه علیک خشک خالی گفتم بریم بیزون گفت خودت برو

رفت خوابید بعدشم فقط نشست ۳ لیوان چایی کوفت کرد منم رفتم بیرون غذا خوردم با لیموناد خنک گفتم بیا گفت نه

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همینکه خودت با خودت خوشی عالیییییه

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

ناراحت بوده شتید یا باهات قهر کرده

فقط خوشم امد رفتی بیرون برا خودت کیف کردی ایول😁

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

شاید مشکلی براش پیش اومده

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤

مثل من منم خستم نمیدونم چیکار کنم

چند روزه قهر کرده برام

رفته خونه مامانش

میاد وسیله هاش برمیداره میره منم نادیده اش گرفتم رفتم سمتش منو پس زد منم دیگه سمتش نمیرم

(((بله بله داداش گلم درخواست بده برادر من درخواست بده آقای جذاب درخواست بده تا قهوه ای ات کنم و همه اقوام ات رو بیارم جلو چشمت اگه دوست داری خودتو خانوادتو قهوه ای کنم حتماااااااا بهم درخواست بده یادت نره ))))

ناراحت بوده شتید یا باهات قهر کرده فقط خوشم امد رفتی بیرون برا خودت کیف کردی ایول😁

من عصبانی بشم ۲ چیز آرومم میکنه خرید یا غذا

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز