2821
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنین

61 بازدید | 17 پست

امسال مشاور گرفتم برا کنکورم و گوشیمو گذاشتم کنار هر روز کتابخونه بودم از صبح زود تا اخر شب

ولی مشاورم خیلی جاها درست راهنمایی نکرد با اینکه خیلییی معروفه

میگفت پایه نخونین

برنامه رو خیلی وقتا خودمون مینوشتیم

تو فرجه دو هفته تا قلمچی بیشتر از یک هفته ویدیو بود و تستام کم بود و هیچکدوم از اینارو دقت نمیکرد دستیاراش برنامه مینوشتن اینم یه امضا میزد

حالا بخوام بمونم پشت چه کارایی انجام بدم؟

پایه درسیم خوبه تیزهوشانی بودم ولی تستم کم بود

و اینکه رتبه امسالم به سال بعد ربط داره؟

فعلا به پشت فکر نکن نهاییا رو خوب بخون کلی کمکت میکنه

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم نهاییا خیلی مهمن ولی چیزی که میخوام با یه نهایی خوب احتمال شدنش خیلی کمه

چی میخوای

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

دندون

پآیه ات خوبه حالا تلاشت رو بکن خیلی مونده هنوز

این کنکورم که همه چند دور ناامید شدنو دوباره شروع کردن

پآیه ات خوبه حالا تلاشت رو بکن خیلی مونده هنوزاین کنکورم که همه چند دور ناامید شدنو دوباره شروع کردن

اره واقعا خیلی کنکور عجیبی بود

خیلی ادم واقع بینی ام ولی میگم یحورایی حس میکنم نمیشه و یچیز اسونیم نیست

براس بار سوم باید کنکور بدم و تصمبم اینه که اکه پشت هم موندم

مشاور نگیرم و کتابخونه ام نرم چون خیلی خودمو مقایسه میکنم ولی خونه باید یکوری خودمو ملزم کنم بخونم حالا اکه نشد باید برم کتابخونه باز

و فقط درس بخونم و تست زیاد بزنم

شما چیزی هست بخوایین اصافه کنین به کارایی که باید انجام بدم؟

اره واقعا خیلی کنکور عجیبی بودخیلی ادم واقع بینی ام ولی میگم یحورایی حس میکنم نمیشه و یچیز اسونیم نی ...

آزمون و تحلیل آزمون

تست زیاد

ساعت مطالعه بالا

جا نزدن و ناامید نشدن تحت هیچ شرایطی

آزمون و تحلیل آزمونتست زیادساعت مطالعه بالاجا نزدن و ناامید نشدن تحت هیچ شرایطی

ساعت مطالعم بالا بود ولی تستم کم بود متاسفانه

احتمالا بخوام سال بعد ریتالین هم مصرف کنم برا تمرکزم

خیلی تراز ازمونا منو عقب مینداخت خیلی نکته خوبیو اشاره کردین

آزمون و تحلیل آزمونتست زیادساعت مطالعه بالاجا نزدن و ناامید نشدن تحت هیچ شرایطی

بنظرتون مشاور نگیرم اشتباه نیست که؟

بعد میشه سال سومم خپدم میکم یه سال در انیده مثلا ۴۰ سالکی به چشمم نمیاد ولی تو ورودیتون تقریبا اکثرت سال چندم کنکور قبول شدن

ساعت مطالعم بالا بود ولی تستم کم بود متاسفانهاحتمالا بخوام سال بعد ریتالین هم مصرف کنم برا تمرکزمخیل ...

نه استفاده نکن اصلا

بنظرتون مشاور نگیرم اشتباه نیست که؟بعد میشه سال سومم خپدم میکم یه سال در انیده مثلا ۴۰ سالکی به چشمم ...

اگه خودت راه رو بلدی نگیر اگه نه بگیر

نه بابا اصلا به این فکر نکن ۳۰ساله هم داریم

نه استفاده نکن اصلا

موقع درس خوندن حس میکنم تمرکزم دقیق نیست اخیرا

قبلا اینطوری نبودم

حس میکنم یچیزی میخونم نمیره تو ذهنم شبیه زمانایی عه مه انکار روخونی میکنی یچیزایی فقط از موضوعش یادته

اگه خودت راه رو بلدی نگیر اگه نه بگیرنه بابا اصلا به این فکر نکن ۳۰ساله هم داریم

اره میدونم ولی چون این راه افتاده که بدون مشاور نمیشه سر همین ادم استرس میگیره که نگیرم و عقب بیفتم

من تو برنامن تابشتون پا سال میگفتم مثلا اینحارو تموم کنم تا اخر تابستون کمش میکردن و میگفتن نه همیت فصل ۱-۲ زیست دهم و فقل ۱-۳ فیزیم دهمو و یکمم شیمی دهم بسه و ریاضی ام معادله نا معادله برا دو ماه این بود برنامن واقعا خیلی عقب انداخت منو این مشاور

موقع درس خوندن حس میکنم تمرکزم دقیق نیست اخیرا قبلا اینطوری نبودمحس میکنم یچیزی میخونم نمیره تو ذهن ...

طبیعیه مشکلی نداری که عزیزم

نمیخواد چیزی مصرف کنی

شما تلاشت رو بکن

شاید از ۱۰ساعتی که در روز مطالعه کنی برای مثال ميگما مثلا ۶ساعت مفید باشه و بقیه اش حواست پرت باشه بازم طبیعیه

گاهی به خودت استراحت نیمروزی بده مثلا روزی که آزمون میدی تا ریکاوری بشی

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز