2777
2789
عنوان

تروخدا لطفا🙏🏻

26 بازدید | 8 پست

اگر دعا نویس سراغ دارید بهم معرفی کنید خواهشا

هرکس سراغ داره یه درخواست بهم بده

دوستان چله گرفتم انواع قسم نامه خوندم نزر کردم نمیشه که نمیشه آدابم رعایت کزدم

کارم مهمه لطفا خیر ببینید 🙏🏻

عزیزم چرا اینقد زور میزنی وقتی خدا نمیخواد نمیشه ک نمیشه مطمئن باش بهترش برات اتفاق میوفته

میشناسم چند نفریو ولی حضورین شمارشونو ندارم حضوری کار میکنن

میشه دعا کنی ب اون چیزی ک توی دلمه برسم؟😍

عزیزم چرا اینقد زور میزنی وقتی خدا نمیخواد نمیشه ک نمیشه مطمئن باش بهترش برات اتفاق میوفته میشناسم چ ...

میتونی برام پیگیر شی لطفا بخدا مدیونت میشم کمکم کنی هرجا بتونم دستتو میگیرم

عزیزم تراپی رفتم ورزش و .... اصلا نمیتونم فراموش کنم بحث چاهار سال عشق آتشینه

فقط الان یک سال و نیمه حالم بده هرکاری میکنم نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونی برام پیگیر شی لطفا بخدا مدیونت میشم کمکم کنی هرجا بتونم دستتو میگیرمعزیزم تراپی رفتم ورزش و . ...

حق داری واقعا

بخدا اینایی ک میشناسم دعا مینویسن فقط حضوری اصلا ندارم شمارشونو چطور پیگیر شم آخه منم کنکوریم بابام نمیذاره جایی برم

پشت پرده این کارا رو با کمک جن و این چیزا انجام میدن و می تونه اثر کنه، ولی همزمان پای این موجودات هم به زندگی شخص باز میشه و اذیتش می کنن. ممکنه مثل فیلم ها مثلا موقع خواب پتو از روش بکشن، ...

میشناسم کسانی که این اتفاقات براشون افتاده. این ماجرا از تخیلات نیست. مستند امریکایی The Arrivals رو می تونی چک کنی. همینطور ریشه Hollywood، قرآن (حضرت سلیمان)، نماد بازی های فراماسونری و ایلومناتی، ...

حتی فیلم های عرفان حلقه که اون هم همینکار رو می کنه، براش مستند ساختن که می تونی ببینیش (توی این مستند طرف رسما تسخیر میشه و بعدش نمی تونه دیگه درست به زندگی برگرده). اینا مستند هستن آبجی.

چله زیارت عاشورا به روش آقای حق شناس رو بخون. اگه صلاح نباشه بهت فهمونده میشه، باز اگه اصرار کنی بهت داده میشه.

حق داری واقعا بخدا اینایی ک میشناسم دعا مینویسن فقط حضوری اصلا ندارم شمارشونو چطور پیگیر شم آخه منم ...

مرسی بازم قشنگم زحمت کشیدی همینکه جوابمو دادی

ایشالله کنکور هرچی و هرجا ک میخوای قبول شی

پشت پرده این کارا رو با کمک جن و این چیزا انجام میدن و می تونه اثر کنه، ولی همزمان پای این موجودات ه ...

میشه بیشتر راجب ب این چله توضیح بدید

یعنی چی چطور فهمونده میشه و اگر باز اصرار کنم چی میشه؟ چطور باز اصرار کنم؟

مرسی بازم قشنگم زحمت کشیدی همینکه جوابمو دادیایشالله کنکور هرچی و هرجا ک میخوای قبول شی

فداتشم قلبم

بنظرم دنبالش نرو تهش ب جای خوشبختی بدبختی نصیبت میشه از اینا باید ترسید پیش نرو فقط صبر کن ببین خدا چی برات میخواد

مرسی گلم