2777
2789
عنوان

بی بی چک اشتباه می کن؟

345 بازدید | 38 پست

سلام دوستان 

من آخرین روز پاکیم ۳۰فروردین بود

والان ۱۳خرداده ینی ۴۵روزه،پریود نشدم 

بی بی چکامم منفی میشه 

چی کنم ؟الان باردارم آیــــــــا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا همش منظم بودی ؟

اگ منظم بود پریودت برو ازمایش

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

مشکل منم هست اخرین پریودم ۸ ماه قبل بود الان۳۶ روزه گذشته بی بی چکم منفیه 

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
من این ماهی استفاده کردم مثبت بود فرداش پریود شدم هیچ دارویی هم مصرف نکردم😐😐

وا🤔

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

خب برو آزمایش تیتر بتا بده چرا فقط بی بی چک میدید؟؟؟و همه ی پریود نشدند دلیل بر بارداری نیست گاهی اوقات از بهم ریختگی هورمون و خیلی عوامل دیگه اتفاق میوفته

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
خب برو آزمایش تیتر بتا بده چرا فقط بی بی چک میدید؟؟؟و همه ی پریود نشدند دلیل بر بارداری نیست گاهی او ...

یه آزمایشه بارداری دادم 

تا شنبه ببینم چی میشه

حتما برو دکتر، خطای بی بی چک خیلی و پایینه

من دو فروردین آخرین پریود م بود الان 11 هفته ام، اگر شما 30 بودی و باردار الان باید هفت هفته میشد، قطعا بی بی چک نشون میداد

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
یه آزمایشه بارداری دادم  تا شنبه ببینم چی میشه

انشالله جوابش همونیه که دلت میخواد عزیزم

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته