2789
عنوان

ازدواج و تحصیل ⁉️⁉️⁉️

40 بازدید | 5 پست

سلام

امکانش هست یه دختر که خاستگار داره وبه خاستگار میگه نه بخاطر ادامه تحصیل ایا دختر ازدواجیی هست ؟

خاستگار میگه مشکلی با تحصیل کردن ندارمو حمایت ام میکنم به نظرتون چه جوابی میده ؟

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی هم تو تشکیل زندگی "با اجازتون پسرم"

عرض سلام و احترام محضر سروران گرامی🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

جهت بهره مندی از مطالب ارزشمند پیرامون خانواده و تربیت فرزند و دریافت مشاوره خانواده و مشاوره تحصیلی رایگان با ذکر صلواتی نذر ظهور و سلامتی حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف آی دی goleyas11000 را در ایتا جستجو کنید.🌹👇

ارتباط با مشاور👇

@Goleyas11000

وای من یه خواستگار کنه داشتم ولم نمیکرد دو بار بهونه ادامه تحصیل آوردم بازم ول کن نبودن آخرش گفتم من خوشم از این پسره نمیاد ولم کنید🤣🤣🤣

حالا اگه با بقیه چیزا اوکیه و به توافق رسیدید امکانش هست جوابش مثبت باشه

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🎀تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای من یه خواستگار کنه داشتم ولم نمیکرد دو بار بهونه ادامه تحصیل آوردم بازم ول کن نبودن آخرش گفتم من ...

جدا از بهونه که اکر واقعیت داشته باشه و اهل تحصیل

میخوام بدونم اینجور دخترایی چقدر ازدواجی هستن ؟اصلا به ازدواج فکر میکنن ؟یا فکرو ذکرشون درسه واقعا

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی هم تو تشکیل زندگی "با اجازتون پسرم"

جدا از بهونه که اکر واقعیت داشته باشه و اهل تحصیل میخوام بدونم اینجور دخترایی چقدر ازدواجی هستن ؟اصل ...

کیس خوب و پولدار باشه چرا که نه خب قطعا همه با پول اوکین

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🎀تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه