2777
2789
عنوان

خیاط ها چقدر درامد دارن

61 بازدید | 12 پست

من خیلی علاقه دارم به خیاطی اصلا انگار منو برای این کار ساختن.

بدون هیچ کلاسی صرفا از یوتیوب و آپارت چند مدل مانتو و لباس مجلسی دوختم هر کی میبینه تو تنم بهم میگه از کجا خریدی؟

حالا میخوام تو دیوار آگهی بزارم و لباسایی که خودم دوختم ازشون فیلم و عکس بگیرم و تو اینستا هم عکس و فیلم بزارم از نمونه کارام.

جای خیاطی هم نامزدم برام یه خونه میخواد بخره اونجا کار کنم. نظرتون چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر واقعا تمیز دوخته باشم ترند بدوزن بدون توجه به سابقه کار ۵۰-۶۰ تو مزونای خوب میگیرن

نه من جایی نمیخوام کار کنم میخوام مزون خودمو راه بندازم ولی خب یه جورایی نگرانم که مشتری نباشه

اگر مشتری جذب کنی عالیهکسی رو میشناسم با پول خیاطی در عرض هشت سال خونه ۲۰۰متری جای خوب مشهد خریدالبت ...

انشالله که بتونم 🥲 سیسی دعام کن خرجم خیلی بالاس نمیرسونم

یعنی از صفر آموزش ندیدی؟من خیاطم خیلی حرفه ای هست کلا خانواده و دوستام مشتریش هستیم برای همین محرم ۱ ...

یکم وقتی نوجوون بودم مادرم بهم چیزای اولیه آموزش داده ولی بقیش تو یوتیوب و آپارات هست از هوش مصنوعی هم کمک میگیرم

نه من جایی نمیخوام کار کنم میخوام مزون خودمو راه بندازم ولی خب یه جورایی نگرانم که مشتری نباشه

منم تازگی دارم مزون میزنم اگر مزون خودتو زدی بازار کارت رو انتخاب کن ایران باشه یا صادر کنی ولی واقعا درآمدش خوبه مخصوصا شما که انقدر علاقه داری قشنگ برو یادبگیر مدرک بگیر طراحی لباس یادبگیرم رنگ شناسی یادبگیر یک مدت برو کارآموزی بعدش استخدام کن خیاط و مزون بزن ولی درآمدش تو ایران اگر بازاریابی خوبی کنی هفتصد هشتصد هست تو ماهای اول

منم تازگی دارم مزون میزنم اگر مزون خودتو زدی بازار کارت رو انتخاب کن ایران باشه یا صادر کنی ولی واقع ...

چه عالی

عزیزم من تبریزم امکان صادر کردن لباس رو فکر نکنم داشته باشم همین قدر که به همشهری های خودم بفروشم و ماهی ۷۰ ۸۰ میلیون دربیارم اوکیه واقعا

چه عالی عزیزم من تبریزم امکان صادر کردن لباس رو فکر نکنم داشته باشم همین قدر که به همشهری های خودم ب ...

اگه تک دوزی نکنی درامدت خیلی بیشترم میشه حالا صادر هم نکن ولی به شهرتی دیگه هم فکر کن