2821
2789
عنوان

رفتار یک سگ 💙

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 43 پست
حالا کاری به این ندارم چطور اون سگ بزرگ تونست کنارت بمونه و بچسبه بهت؟ چطور جیغ نزدی چطور تونستی واق ...

اخه رفتارش و از هما مهم تر ، نوع نگاش ، مهربانه و بی خطر بود

خودمم سگ ببینم احتمال خطر میدم

ولی این سگ ، حس رد بهم نمیداد

اول ترسیدم ، دیدم اصلا بهم کاری نداره

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا فعلا سگتو ول بیا بازی انگلیس و کرواسی رو ببین فعلا 3 بر 2 انگلیس یه گل جلو ترهبا اینکه میزان کن ...

کل خانواده خواب هستن

منم اهل فوتبال نیستم

باید بخوابم ، صبح پاشم درس بخونم ، آزمون مهمی دارم خیر سرم 😂💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

احتمالن دوس داشته صاحبش بشی

زنها از همه چیز می ترسند..از تنهایی..از دلتنگی..از دیروز..از فردا..از زشت شدن..از دیده نشدن..از جایگزین شدن..از تکراری شدن..از پیر شدن..از دوست داشته نشدن❤️

وای منم برام پیش اومده با این تفاوت که حواسم نبود به پشت سرم حس کردم یه صدای ضعیفی پشت سرم هست برگشت دیدم یه سگ اندازه قد خودم با دهن باز پشت سرم من از ترس سکته زدم ولی کاری نداشت

قند روزهای تلخ منیmbm🌝

خوبه نترسیدی😂 من سگ کوچولو دارم نژاد شیتزو

ولی از سگای بزرگ و خیابونی میترسم

وطن عشق من، هموطن جان من، وطن روح من، عز و ایمان من...🕊 I am متاهل💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

وایی اسی چنگده مهربون بوده🥹🥹🥹🩵🩵🩵🩵

بنظرم سگا چه بزرگ چه کوچیکشون ترس ندارن، همشون مهربونن🥹🩵

رها 🌿...............من از تاریخ ۱۳ تیر این سایتو برای همیشه ترک کردم♡خدانگدارتون

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز