2821
2789
عنوان

نامزدم خیلی حرص میده 😑

280 بازدید | 18 پست

نیازش بالاس گرمه خیلی ، یه روز قبل اینکه سرکار بره چون یه شب سرکار شیفته روز قبلش حتما باید رابطه داشته باشیم یا هروقت باهمیم بیرونیم و.. جدیدا عصبی میشه اگ چن روژ نداشته باشیم

نامزد یا پارتنر و همسرای شمام همینطورن ؟ خداوکیلی ادم خسته میشه بدن چقد کشش دارخ مگه

چیکار میکنید شما پس میزنید یا ن؟

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حوصله خودمم ندارم چه برسه یکی دیگه ، بعد فکر کن برا همون یچیز میاد دیدن ادم

ن بخاطر صرفا همین یچیز نمیاد ولی بینش اینم میخاد

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

کاش زودتر رفته بودین مشاوره

اگر زود عصبی میشه ۴ تا علت داره

۱ بلد نیست ۲ طبع هاتون باهم همحونی نداره ۳ نیاز جنسی اعتیاد گونه داره که زندگیشو تحت شعاع قرار میده ۴ فقط برا این مسائل میخواد ازدواج کنه

الانم دیر نشده حتما مشاوره برین اینجا هم جای مشاوره رو نمیگیره چون هرکسی نظر شخصی خودشو میگه

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی فردی هم تو زندگی مشترک و تو اجتماع "با اجازتون پسرم"

از جمله دلایلی که از ازدواج بدم میاد

حالا من خودمم گرمم ولی ن دیگه خیلی ک بخوام هرروز بخامش

ولی اون ن تواناییه روزی چن بارم داره و سخته والا بالاخره همش اینکار ادم از تمیز کاریه قبلش و بعدش و این چیژاخسته میشه

کاش زودتر رفته بودین مشاوره اگر زود عصبی میشه ۴ تا علت داره ۱ بلد نیست ۲ طبع هاتون باهم همحونی نداره ...

خودشم یبار گف حس میکنم معتادش شدم

حالا من خودمم گرمم ولی ن دیگه خیلی ک بخوام هرروز بخامشولی اون ن تواناییه روزی چن بارم داره و سخته وا ...

من که مجردم ولی خوب فکر کردن بهشم خجالت زدم میکنه

اینطوریم که نه نمیشههههههههه

زشتهههههه

مخصوصا سنتی و اختلاف سنی بالای ۵ سال

این مشکل ساز میشه باید بتونه مدیریت کنه زمانی که شما میگی نه بجای اعصاب خوردی محبتشو بگو بخندشو ادامه بده یکی دوبار امتحانش کن ببین عملکردش چطوره اگر دیدین امنیت نه گفتن دارینو همچنان ار محبتش کم نمیشه بدونین که اعتیاد گونه نیست و بلده اگر دیدی عصبیو جدی میشه حتما برین مشاوره تا علتشو بفهمینو درستش کنین که اگر درست نشه یه عمر شاید اذیت بشین

بهش بگین بیا بریم مشاوره تا کیفیت زندگیمون بتونیم بالا ببریم

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی فردی هم تو زندگی مشترک و تو اجتماع "با اجازتون پسرم"

اگر قبلا هم اینطور بوده در زمان تجرد فرق داره اگر بعدش اینطور شده احتمالا بخاطر ترشح هورمان ها و فعل و انفعالاتشون هست

فقط مطمئن باشین که جفتتون اموزشای لازم زندگی مشترکو ببینین تا اذیت نشین و درک کنین همو و بتونین باهم بسازینو خوشبخت بشین

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز