2777
2789
عنوان

قرص لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 5480 بازدید | 23 پست
اخه دکتر فوق تخصص معده گفت ب من  داداشمم دکتر تغذیه داد بهش  بعد روزی یکی میخوردم& ...

خوب شما میتونی,,,اگه پزشک تجویز کنه مشکلی نداره,,اما متاسفانه خیلیا سرخود میخورن

آغوشش,سفارت بهشت است روی زمین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من از این سایت چند تا شماره ورداشتم که یه بسته ادیوس گرفتم ۱۷۵هزار که واقعا اشغال بود و خیلی معدمم اذیت میکرد تا اینکه نمایندگیشو همین جا پیدا کردم ویه بسته گرفتم واقعا اصلی بود وتا حالا ۱۵روز استفاده کردم ۸کیلو کم کردم اصلا هم اذیت نشدم شمارشو میزارم اسنشو ننیدونم فقط میدونم از شهرستان برام فرستاد۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

سلام من از این سایت چند تا شماره ورداشتم که یه بسته ادیوس گرفتم ۱۷۵هزار که واقعا اشغال بود و خیلی مع ...

سلام منم ازاونجا گرفتم نمایندگی مهاباده تنها جایی که ادیوس اصلی داره من که‌گرفتم اصلی بود وواقعا ازش راضی هستم منم شمارشو میزارم ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

دوستای عزیزم قرص متفورین برای افرادی ک میخوان باردار بشن و وزنشون بالاس یا تنبلی تخمدان پزشک زنان تجویز میکنه مصرف خود سر این قرص خیلی ضرر داره 

البته کاهش وزنم نمیاره کارش اینه ک دیگه اجازه نمیده بیشتر چاق بشی من امتحان کردم اجازه نکسداد دیگه چاق بشم وزنم ثابت بود وقتی نمسخوردم باز سریع چاق میشم ولی اگر مشکل دارید بخورید برای نظم قاعدگی خیلی خوبه البته بازم میگم زیر نظر پزشک.برای افرادی ک مشکوک به دیابت هم تجویز میشه ولی خیلی کم