2777
2789
عنوان

اولین بار برید ویلای کسی چی کادو میبرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12427 بازدید | 95 پست
واسه ویلا پتو خوبه! ظرف و ظروف خیلی لازمه! ست پاسماوری خوشگل هم خوبه! سرویس قابلمه دم دستی هم میت ...

واي همين الان نوشتم متنفرم 

هركي پتو مياورد لجم ميگرفت

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پنکه ی ایستاده  هواپز میوه خشک کن ساعت دیواری فانتزی اینا چیزاییه ک ممکنه خودش نخریده ...

ساعتم خودشون گفتن. گفتن بیاین اینجا بریم بخریم

بابام گیر داده به پتو. ما سعی داریم نظرشو عوض کنیم. 😅 یا همون ساعت یا یه چیز بهتر

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
واي همين الان نوشتم متنفرم  هركي پتو مياورد لجم ميگرفت

ما اینجا قحطی پتو داریم اخه   مجبور شدیم خودمون چند دست بخریم بازم مهمون میاد کم میاریم!البته مسافرتی!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
اون سلیقه خودشم قبول نداره :/ یخچال خریدن بعد یارو اومده براشون نصب کنه پشیمون شدن گفتن کوچیک میخوا ...

بنده خدا واسم خودشم سخته اینجوری 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

از اين منقل پايه دارا با فن بخريد

اونجا خيلي كاربرد داره

هايپر٨٠٠ ميده ولي همسرم از چارراه سيروس خريد ٣٥٠

كوچيكترشم ارزونتره

و اينكه اگه اهل سفر دسته حمعي هستين پتو و بالشت هم خيلي كاربرديه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
وواااي چقد اشتباه تایپی😸😸😸ویلا،*مثل قو*

دوباره اشتباه نوشتی که😀

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
واسه ويلاي ما ك نميدونم چرا همه پتو و ظرف اوردن 😃ولي خانواده خودم اكثرا پول اوردن 

واسه ما هم همه پتو دادن. به درد ما زیاد خورد چون ما خیلی مهمون باز بودیم. تقریبا کل فامیل و دوست و همکار حداقل یه شب اومدن

یه بار نزدیک ۳۰ نفر بودیم تو یه ویلای دو خوابه :///////

همین زن عموم داداشو خانوادشو بدون اجازه ما دعوت کرده بود. مجبور شدیم ۲ ۳ نفرو بفرستیم تو چادر 😂

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
چشم ب امضات  اصن امضات مارو از موضوع تاپيك دور ميكنه سماور ببريد

عزیزم 😂😂😂

واسه ما هم همه پتو دادن. به درد ما زیاد خورد چون ما خیلی مهمون باز بودیم. تقریبا کل فامیل و دوست و ه ...

اره خوبه 

ولي اينكه همه مياوردن من واقعا رو مغزم بود دگ 😂

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
فوتبال دستي گرونه  تاپ هم خوبه واسه ويلا

ما خیلی سال پیش گرفتیم قیمتشو نمیدونم الان

سال ۸۴ اینا ۵۰ تومن خریدیم :))))