2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش تو پارکایی که ماهی تو استخراشون هست ازادش کن

تو رودخونه نندازیش می میره

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ببرش تو پارکایی که ماهی تو استخراشون هست ازادش کن تو رودخونه نندازیش می میره

دلم نمیاد

میمیره 

کلا هر جی خیوون میاد تو خونمون نمی میره 

زیادم اهل مراقبت نیستم بخدا 

یع بار سه تا جوجه رنگی خریدیم بخدا خروس شدن تو آپارتمان 

دلمون نمیومد بخوریم بردمشون خونه یه روستایی از فامیلامون 

زنه قسم خورو همون شب روباه سرشون رو از تو توری چیده خورده 

من فک کردم فقط ماهی آبجی من زنده‌س نگو ماهی شما عمر حضرت نوح داشته هفته قبل انقد گفتم چرا ماهیت نمیمیره پسرم یواشکی رفته بود دستشو برده بود توی تنگ داشت ماهی رو زنده بگورمیکرد آبجیمم میگف تویادش دادی هی بش میگفتم آخ بچه۱۶ماهه چه میفهمه ک من بش بگم برو ماهی فلانی رو خفه کن ایشالا مال هردوتاتون سلامت باشه ماهی گلیاتون

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
من فک کردم فقط ماهی آبجی من زنده‌س نگو ماهی شما عمر حضرت نوح داشته هفته قبل انقد گفتم چرا ماهیت نمیم ...

اولا پسر منم هی میرفت میگرفتش حالا کاری بهشون نداره 

آخه ماهی من یکیشون مال یک سال و چهار ماه پیشه یکیشم که سه ماهه اس